Hopp til innhold

Fluesmekker'n

Medlem
 • Antall innlegg

  75
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

-3 Ikke så bra

Kontaktinformasjon

 • Skype-ID
  Fluesmekker'n

Profilinformasjon

 • Favorittfiske
  Sjøørret, havabbor og ørret
 1. Hehe, den var god!!!!
 2. Er det noen som tør å røpe noen bra sø-plasser i Sverige et sted, bare ikke så alt for langt sør takk.. :P
 3. Halo, noen som vet hvor det er bra å fiske sø fra Jæløya og til Hvaler området, har nemlig fisket en god del helger uten å ha fått noe annet enn napp og is...
 4. Hehe, for en uke siden kunne man gå på isen inne i Lerviksundet, men nå er det bare litt is der hvor bekken renner ut... Var å fluefiska hele helga ute i sundet uten å få no, er nok litt kaldt enda! Kom bort i et par karer og de påsto at det var 3 grader i vannet, ikke akkurat trivselstemperatur for sø...
 5. Høres bra ut, men gå inn på yr også søker du oslofjorden, da får du sånn cirka hvor kaldt det er i vannet! Men husk å gå in n på ''hav og kyst''.
 6. Grattis så mye, dette er vinner fisken se! Noe av den flotteste fisken jeg har sett fra Oslofjorden eller hva!
 7. Utrolig bra film snutt!!! så veldig proft ut må jeg si..
 8. Ja, nå er snart all isen i Oslofjorden vekk også.. De som lurer på hvor fisket er best nå, etter min erfaring er nok der sola varmer best nå som mest sannsynlig er sørvendte bukter som ikke er så alt for langt fra bekkeutløp.. Minst 100 meter ifra ihvertfall..
 9. For å si det sånn... Hvorfor kan man ikke ha konkurranse iØstfold da!!!!?
 10. Haha, ... Dessverre var jeg ikke ute den kvelden...
 11. Takker for at du advarer... ! Tror neppe jeg drar dit i år med den STORE prisen du skriver om her!!! Får heller prøve etter ørret i Vansjø!!!!!!!
 12. Hei! Er det noen som vet om elver eller vann der stor ørret finnes i nærheten av Grong i nord trøndelag? Skal begynne på Grong vgs og da bør jeg vite hvor det er bra... Eller røye..
×
×
 • Legg til ny...