Hopp til innhold

Taffern

Medlem
 • Antall innlegg

  37
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Strömstad
 • Interesser
  Hockey og fluefiske
 • Favorittfiske
  Ørret
 1. Var hos Narvesen på fredag, da hadde de fått inn et nytt nummer av Alt om fiske. Fant ikke noe om Eikre i de, kikka kjapt igjennom i kiosken. Har veldig lyst på en stang fra Eikre + Snelle. Vet bare ikke helt om jeg skal kjøpe nå med engang eller om jeg skal få litt mer erfaring ang. kasting. Er ganske ny i gamet, og blir kanskje litt i overkant mtp. pris i og med at jeg er såpass ny i gamet. Kun fått 1 ørret på den stanga jeg har nå + 4mort og 5 abbor Har kikket på en #4 stang istede nå, har en 5`er fra før. Dog ikke Eikre, men Guideline. Hmm, kanskje kjøpe snella først også stanga litt seinere... jaggu ikke lett det her! (Dette innlegget ble skrevet i all hast, mulig det ble litt rotete)
 2. Heisann, Har lyst til å kjøpe meg en klasse 3 stang, har kikket på Eikre sin Fluvius 8'6" #3 Noen som har erfaringer med denne stanga? Prøvd å gjøre litt research her og der, men finner lite ang. brukeropplevelser osv på denne klasse 3 typen. Ser også at Eikre har en litt rimligere variant, Facile 8'0" #3 Tror dere jeg som ny i gamet vil merke forskjell på disse 2 stengene? (Stanga vil bli brukt til ørretfiske i små/middels store innlandsvann.) Så til snella, da har jeg kikket på Eikre`s Varius #3. Finner også lite info fra brukere ang. denne. Lurer derfor på om dette er ei snelle jeg burde gå for om det blir kjøp av en av de to stengene over.
 3. Har ikke så mange tusen å bruke på dette nå, + jeg er rimelig fersk i gamet så vet ikke hvor mye dette vil bli brukt foreløpig. Velger heller å kjøpe meg noen dyrere/bedre vadere ved en senere anledning hvis jeg skjønner at dette er noe som kommer til å bli ofte brukt. Er så mye utstyr som trengs nå i førsten, så det blir fort dyrt. Kommer til å prøve en tynn sokk evnt. neopren sokker på utsiden. Får se hva som faller i smak. Takk for tipset!
 4. Høres fornuftig ut, da går jeg nok for et par størrelser større. Takk for svar :-)
 5. Det er ikke noe problem. Det velger man, er størrelser fra 42-47 i de pakkene. Takk.
 6. Hm, okei. Tenkte å bestille fra nettet. Har kikket på denne: http://skittfiske.no/aspx/loginVnet.aspx?ReturnUrl=%2faspx%2fprodukt%2fprdinfovnet.aspx%3fplid%3d46993&plid=46993
 7. Hei Har tenkt til å kjøpe meg en vadepakke. Lurer derfor på hvilken størrelse jeg burde kjøpe i vadeskoa? Samme størrelse som jeg bruker i vanlige sko, eller burde jeg kjøpe 1-2størrelser større i vadekoa?
 8. Artig :-) Gleder meg til avreise. Håper vi bare har været med oss, så er det nok muligheter for at jeg kan få min første ørret på flue. Kilos fisken teller ikke så mye for meg foreløpig, hadde vært fornøyd med en 300grams også!
 9. Høres spennende ut. Vi får se hva det blir til. Hehe, krisestanga må til når vinden blir for sterk! Hvordan var fiske, fikk du noen fangst? Fant denne på nettet http://www.jaktfiske...e/venabygd.html mulig jeg legger opp en rundløype mellom noen av disse vanna. Ser ut til at noen av de ikke ligger så lagt fra hverandre. Naturen er utrolig fin der oppe. Både på vinter og sommerstid.
 10. Hei Skal på hyttetur til Venabygd i uke 29. Var der oppe for et par år siden på samme tiden av året og fisket i Muvatn. Vi så flere vak, men klarte aldri å fange fisken. Usikker på hva det var som vaket. Har enda tilgode å få ørret på flua. Er det noen her på forumet som har kjennskap til Muvatn? Hvilke fluer er et must å ha med på fjellet på denne tiden av året (midten av Juli) ? Noen andre vann dere kan anbefale å prøve litt fluefiske i der oppe, hvor det finnes ørret? Tar gjerne imot gode tips og råd. Takk på forhånd.
 11. Det var ikke gærlig pris. Trodde man måtte over 2200 i Norge for å få Belly Boat jeg. Hvordan er stabiliteten osv i vannet? Trenger også vadere, disse bør vel holde i massevis? http://www.fluefiske-butikken.no/ds_product_info.php/cPath/84_60/products_id/391
 12. Heisann! Har planer om å kjøpe meg en Belly i nærmeste fremtid, men det finnes jo så mye forskjellig. Har kikka litt på ebay hvor jeg ser at de er endel billigere enn her i landet. Den kommer til å bli brukt til ørretfiske i små/middels store vann. Hadde satt stor pris på litt hjelp av dere med mer erfaring enn meg selv. Link til de jeg har funnet på ebay: Link til div. belly boats nr 1 Link til div. belly boats nr 2 Har også kikket litt på Fish Cat 4, hva vil dere anbefale? Til slutt, hvordan er det med annet fluefiske utstyr, er dette billigere i f.eks USA / andre land i Europa? Hvilke land webshops bør jeg isåfall forholde meg til? mvh Tommy
 13. Takker og bukker for tips, Greger! Skal kjøpe kart ang. naboen så har de LITEN peil på fiske :P
 14. Heisann! Skal en tur til Nesbyen neste søndag, blir bare en liten tur, skal hjem igjen torsdag. Har aldri fisket i disse trakter før, lurer derfor på om noen kan anbefale noen vann det er fint å stå for en nybegynner og hva jeg evnt. trenger i flueboksen der oppe på denne tiden av året. Har enda ikke fått min første fisk på flue, så har store forhåpninger om å ta min første nå når jeg skal oppover. Er hovedsaklig ørret jeg er ute etter. Håper noen kan være så snill å hjelpe meg! mvh Tommy
 15. Heisann, er nok litt seint ute, men er vel ikke umulig du skal en tur til oppover? hvertfall så skal det være bra med fjellørret i Muvatnet. Der trenger man fiskekort, dette får du kjøpt hos Kiwi på Venabu. Sikkert fler plasser de selger dette, men jeg fikk nå hvertfall mitt der Lykke til!
×
×
 • Legg til ny...