Hopp til innhold

AndersEkman

Medlem
 • Antall innlegg

  7
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Favorittfiske
  Lax
 1. Hej! Ett lite sent svar, är nyss hemkommen ifrån Skottland. Jag och en kompis gjorde en kombinerad Whisky och fiske resa till Islay. Fiskade River Laggan 1 dag då dom även har en liten stigning av höst laxar. Tyvärr gav fisket bara färgade fiskar, den största på ca 5 1/2 pound. Detta är en relativt stor fiska för den lilla River Laggan. Om man ska dit igen så kan man fiska med 9 fot klass 6. Vi fiskade med 11-12 fots spön dessa var dock för stora. Annars har väll Tweed och Dee höst fiske. Kolla in Fishpal Skottland för att hitta priser och info.
 2. Nyss hemkommen ifrån underbara Em. Det har endast tagits 2 st öringar denna uke. Finns många stora fiskar som visar sig mer än gärna, till och med biter till på flugan. Fisket har varit svårt med klart väder och klart vatten. Nu börjar tempraturen sjunka så dom kommande veckorna så kan det bara bli bättre. Nu får man vänta tills i mitten av April innan man återser Em Det kommer några bilder inom kort. Sent from my iPhone using Tapatalk
 3. Laksen togs i Millpool Sent from my iPhone using Tapatalk
 4. Fiskar en del i Stjørdals elva när vi är i Trondheim/Frosta varje sommar. Vore trevligt med sällskap av någon vid tillfälle. Nu blir det dock inge mera Trøndelag i år, men till nästa sommar :)
 5. Tusen takk. Rapport kommer :)
 6. Ska fiska Emån 15-16 September :wub:
×
×
 • Legg til ny...