Hopp til innhold

bcvagan

Medlem
 • Antall innlegg

  14
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Profilinformasjon

 • Favorittfiske
  ørret
 1. Noen som har info om nevnte stang? Hvilket snøre skal jeg sats på? Har tenkt litt på 4cast eller Pounch Pro..Tanken er å bruke den i Orkla.
 2. Ok. Takk. Får ta prøve å klippe og lime litt.
 3. Veier jeg med spissene når jeg kapper? Event. hvilken? De har vel ikke samme vekt..
 4. Det står 47.2 på pakka. Fant det i ei restkorg. Tenkte det gikk å tilpasse som med klumper.
 5. Hei. Er det noen der ute som kan hjelpe meg med hvordan jeg tilpasser nevnte snøre? Det er kl. 10/11 13.4m 47,2g. Det kommer med 4 spisser: interm, s3,s6,s8. Stanga er Streamstix Salmonseeker 13,9 9/10. Mvh. Ben
 6. bcvagan

  Aluminiumskasse

  Biltema. http://www.biltema.no/no/Verktoy/Oppbevaring/Verktoykasser/Verktoykasse-aluminium-20636/
 7. Noen som har kjennskap til klumpvekt til nevnte stang?
 8. http://www.vigda.no/index.php Vigda renner ut i Buvika, men jeg liker best strekka i Melhus. Det er ikke snakk om lange kastene, så overhodet kast er ikke no problem. I kulpene er det indianer fiske som gjelder (begge elvene).
 9. Blir vell Vigda og Børsa elva som blir mest besøkt. Ellers kan det tenkes døgn kort i andre elver.
 10. Tenker å prøve fluefiske etter laks i sommer. For det meste i småelvene rundt Trondheim ( saltdalselva når jeg er hjemme på ferie). Første sesongen min med fluestanga, så det hadde vært fint med noen tips på hva det lønner seg å ha i flueboksen. Event. andre tips og triks mottas med stor takk. Fisker med en-hands. På forhånd takk.
 11. Er det noen der ute som har noen gode tips på tørrfluer som som er gode i Nidelva og i fjell/skog vannene i Trondheim/Klæbu området. Er helt fersk i dette gamet, og flue valget er for meg et mysterium. Har lest en del om tørrfluefiske, men skal jeg følge det som skrives ender jeg opp med 100-150 forskjellige fluer.... Blir ikke enklere da. På forhånd takk!
×
×
 • Legg til ny...