Hopp til innhold

Kpg

Medlem
 • Antall innlegg

  135
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

2 Nøytral

Om Kpg

 • Bursdag 24. juni 1988

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Nordreisa
 • Interesser
  Laksefiske og alt med motor :)
 • Favorittfiske
  Laks

Siste profilvisninger

1 349 profilvisninger
 1. Skal du kaste så langt, så bør klumpen også være veldig lang,. I konkurranse er det ikke nødvendigvis slik at de linene de bruker der spenner opp stanga bedre, men lengden hjelper når det er grenser for hvor mye skyteline det er mulig å få ut av ringene før snøret lander. Å skyte 30m skyteline med en 7m skagitklump blir i alle fall en utfordring
 2. Kpg

  Scott Radian DH

  Hei. Har noen erfaringer med denne stangserien i 13, 14 og 15 fot og om produsentens klumpvektanbefalinger stemmer? Mvh Kristoffer
 3. Hei, er det noen som vet navnet på denne flua :)?
 4. Har en loop classic, som jeg stort sett har vært veldig fornøyd med. Lyden er vanvittig flott. Bakdelen er at det ikke er ei storspolesnelle og at det dermed tar evigheter å sveive inn etter lange utras. Har også opplevd under hard kjøring at lyden kommer ut annerledes enn normalt, hva dette kommer av er jo ikke godt å si.
 5. Har du noe erfaringer med de gamle klumpene? Rimelig sikker på at den ene jeg har er en 2015 i s246, og har litt delte meninger om denne. Det beste med denne klumpen er at du løfter den latterlig lett opp av vannet, omtrent som om å fiske med en intermediate klump eller lettere. Kasteegenskapene er derimot langt fra like gode som feks i GL 3D.
 6. Etter denne sesongen må jeg ha nye vadesko. Går på 5te sesongen med mine simms guide sko med filt som har vært utrolig bra, passform og komforten er rett og slett knakende bra. Det blir hovedsakelig fiske i lakseelv med noe gåing. Har sittet og sett litt, av simms er det samme guide skoene og rivertek jeg vurderer. Noen som har erfaringer med rivertek og evt modeller av korkers som kan konkurrere med simms guide til laksefiske?
 7. Litt forskjell på grafitten på eldre vs nyere modell, men er vel nesten ingen praktisk forskjell på de stengene. Anbefaler 3D klump i full lengde(39gr, 13-13.5m). Ville ikke kappet mer enn maks et gram eller to hvis du føler det blir for tungt. Den stanga er en kastemaskin og synes ikke den står noe tilbake sammenlignet med den nye explosiven i samme lengde.
 8. Tror ikke du skal prøve selv.
 9. Hva anbefales? Blir for det meste å binde sunrays eller lignende fluer. Bør jeg kjøpe ferdigsett eller separat? Har aldri bundet fluer før, så en liste over hva jeg faktisk trenger hadde vært fint. Av hår tenker jeg i de fleste farger, men ikke fluffy hår som blåser seg opp i vann.
 10. Har noen customklumper, men sitter på samme inntrykk selv. Hvilken klumpvekt synes du fungerer best på explosive 13,6? Har ei slik stang som jeg lurer på om det er produksjonsfeil på, får rett og slett ikke spent opp stanga på en god måte. Har prøvd grvekt fra 36-39 med resultatet at stanga virker å knele og dermed oppnår lite snørefart. Dette opplever jeg ikke i det hele tatt med x1 i samme lengde, og oppnår her meget akseptable kastelengder.
 11. Har noen testet disse snørene opp i mot hverandre og er det noen vesentlig forskjell kastemessig?
 12. Backing=optional. Skal du ha mest mulig er gelspun selvfølgelig det beste alternativet skyteline= Ingenting slår LTS 30lbs skyteline, punktum. 40lbs kan være et alternativ på større stenger ala 15fots, men liker fortsatt 30 best.
 13. Har du prøvd #7snøre coastal på denne stanga?
 14. Har ei #6 i slow int liggende, denne blir ikke for lett? Synes de fleste stengene til guideline er noe underklassifisert.
 15. Bruker dere #6 eller #7snører på denne stanga? Skal ha et flyt, flyt/lettsynk(int) og et snøre for sjøørretfiske i sjø og lurer litt på hva dere mener ?
×
×
 • Legg til ny...