Hopp til innhold

quijibobo

Medlem
 • Antall innlegg

  7
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Profilinformasjon

 • Favorittfiske
  Tørrfluefiske
 1. Hei. Jeg har fisket i mange år med 1-håndsstenger i klasse #4 og #5, men har aldri prøvd en 2håndsstang. Jeg har tenkt å starte opp med laksefiske fra og med neste år. Det jeg lurer på er hvilken 2-håndsstang som er en god "allround" stang til laksefiske? Da tenker jeg først og fremst på lengde og snøreklasse (evt hvilke type snører innenfor den snøreklassen). På forhånd tusen takk!
 2. Hei! Jeg fisker mye i Trondheim & omegn, og tidligere har jeg hatt god fiskelykke med tørrflue march brown. Jeg kjøpte derfor noen eksemplarer fra fluefiskebutikken.no http://www.fluefiske-butikken.no/products/march-brown-torrflue Da jeg begynte å fiske la jeg merke til at fortommen min roterte rundt seg selv, og ble til slutt krøllete. Er det noe galt med fluen som jeg har brukt? Jeg har prøvd å trimme vingene med en saks, da jeg antok at den var usymetrisk, og derfor roterte. Dette problemet er gjennomgående med alle fluene jeg kjøpte. (døgnfluer med lignende thorax&vinge, men ikke hos vårfluene og nymfene). Noen som har lignende erfaringer, og vet hva som er problemet? Takk!
 3. Noen som vet hvilke vald i nidelven der det er enkelt å fiske med fluestang?
 4. Hei. Jeg lurer på om en 9' #6 fluestang blir meget for lett til laksefiske? Noen som har noen formening om hvor stor fisk det er mulig å "lande" med en slik. Takker på forhånd for svar.
 5. Hvilke typer fluer er det vanligste å fiske etter ørrett i disse tider? Våt eller tørr?
 6. Hei! har bestilt meg en oppblåsbar båt fra skittfiske.no. Det jeg lurer litt på, er hva slags klær man bruker i en slik en? Har vadebukse som når opp til brystkassen. Går det an å bruke denne? Setter pris på all hjelp! :)
×
×
 • Legg til ny...