Hopp til innhold

sjøsølv

Medlem
 • Antall innlegg

  46
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om sjøsølv

 • Bursdag 25. sep. 1988

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Tromsø/Alta
 • Interesser
  Fluefiske
  Jakt
  Fluebinding+++
 • Favorittfiske
  Salmonidae
 1. Hei folket! Skal ha meg ny stang nå, og det store spørsmålet er hvilken? blir hovedsaklig brukt til tørrfluefiske og små nymfer. Valget så langt står mellom følgende: Sage One 9' #5 Hardy Zenith 9' #5 Scott G2 9' #5 På forhånd takk for tilbakemeldinger!
 2. Når jeg var innom www.fluefiskeetterbever.no fant jeg ut at "Green Highlander" var å foretrekke på bever, tidlig på sesongen i lyst og klart vann. Skal ta meg en tur i neste uka å se om jeg også får testa ut nysnella og den aktuelle flua som er under binding nå. Velger å bruke en lignende beskrivelse på flua mi: http://www.fiskersiden.no/fluebinding-mainmenu-27/laksefluer-sfs-mainmenu-68/20-green-highlander-variant Fiskemetode tror jeg at må bli en slags teknikk som kan minne om en stor tribbelkrok på enden av snøret for å krøke fisk. Nymfing kan være aktuelt etterhvert! :wink:
 3. Du må være forsiktig med å legge ut slike innlegg til fristelse for oss eventyrlystne, plutselig trues beveren av hardt overfiske.. Tenk å ha en bever på 18kg stående på "pers-lsita", det hadde vært noe! Bare siden jeg lurer... Hvordan var fighten i bever kontra en stor laks? :clapping:
 4. Er bare å vende et lager inni snella.. Usikker på om det er forskjell mellom de forskjellige størrelsene på de?
 5. Sjøørret og Brunørret er samme art. Eneste forskjellen er på hvor de lever. I teorien kan rogn fra samme ørret skape ørret som både står i elva/vannet og går i sjøen. Altså sjø- og brun-ørret fra samme "kull"..
 6. Mye slips i Altafjorden, selv om de har kommet seg betraktelig de siste 2-3 ukene! Hodefasongen på den på bilde som fikk meg til å tvile, har jo alle kjennetegnene til en ørret så....
 7. Årets første sjøørret på land. 2.5++ satt ut.. :)

  1. royken

   royken

   Grattis.. Hvor tok du den??

 8. Var faktisk sel, to stykker til og med.. De var der på mandag også Lurebukta er det liv i faktisk... :O kanskje man må gjøre en innsats for å finne denne! :D
 9. Var både ved rafsnes og russeluft i dag... Eneste som svømte rundt var sel og sjøfugl, synes sjøørreten skal våkne fra vinterdvalen snart :)
 10. Totalengde på håndtak med snellefeste Lpxe 13', 52,5cm :)
 11. sjøsølv

  Utslitte skuldre

  I tillegg til hva orklafisker sier, vil det hjelpe godt på om du ikke belaster ledde unødvendig mye når det er kaldt. Så kanskje en sesong me peiving med galhanda hjelper på i det lange løp? Lykke til, og god bedring!
 12. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=27441091 Dette kunne jo vært noe for deg :scared:
×
×
 • Legg til ny...