Hopp til innhold

Tom Syversen

Medlem
 • Antall innlegg

  2 912
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Alt innhold fra Tom Syversen

 1. Hei. Oslo Sportsfiskere har et eget ungdomskurs den 12 og 13 Juni. Send en mail til post@oslosportsfiskere.no
 2. Så absolutt Geir. Det skulle vært interessant å få vite hvilken stang som over tid er den mest solgte. Det skulle ikke forundre meg det minste om ikke SAGE ligger høyt på lista i så henseende. I tillegg til smak og behag kan nok markedsføring og påvirkning fra andre ha betydning.
 3. Siden det nå handler om smak og behag så kan vi vel si at alle stenger som en eller flere liker er en kultstang. Antallet teller ikke,men heller andektigheten og tilbedelsen og den enkeltes personlige mening.
 4. Hei. Er det noen av dere som har prøvd dette snøret? Og hvis ja,hvor fikk dere tak i det?
 5. Kan man si,at en kultstang,er en stang som i betydlig grad er en populær stang, og er et valg som som mange av oss har tatt. Ellers kalles det vel favorittstang.
 6. Snøret har nok vel så mye å si.
 7. Det er tydlig at det er noen her,og jeg for min del har tro på at det vil bli fler etterhvert. Allerede nå er jo det synlig.
 8. Jeg tror ikke det er så alfor mange som ikke ville like en SAGE XP. Jeg for min del har aldri møtt en som var negativ.Det er ikke dermed sagt at absolutt alle liker den,men makan til allround stang skal du lete lenge etter. Gjentagelser er et nøkkelord og nye navn på stang og snører dukker opp overalt.....
 9. Det høres bra ut svensvik.Og enig med deg.Det er litt opp til oss. Jeg tror at de fleste ikke er klar over at forumet er oppe og går. Manfred,jeg var også inne og sjekket med ujevne mellomrom. Og det er vel antageligvis noe et fåtall gjorde?
 10. Blir nok bedre etterhvert som Lars sier.Det er i allfall hva jeg også tror. Hvordan fikk dere greie på at det er oppe og går igjen da?
 11. Hei Jan. Fikk ikke kastet noe.Tiden gikk litt for fort.Men jeg la merke til noen som hadde veldig bra bukter der inne. Jeg kjente igjen kastestilen til de jeg tenker på.Litt rart med det egentlig,men man lærer seg å legge merke til nyanser etterhvert.Litt artig egentlig,jeg sa til han jeg var sammen med at det der er garantert NN... Det viste seg å stemme.Vi så det når han snudde seg. Legger inn denne jeg.Hva synes dere? https://www.youtube.com/watch?v=y67WZuVsygU Tom.
 12. Jeg har fra første stund jeg ble interessert i fluekasting og fikk høre om Steve Rajeff alltid vært sabla imponert. Steve har noen særegne stopper og ikke noen typisk 170 stil. Han har i mine øyne en stil som tiltaler meg. Dette gamle klippet viser noe av dette. Noen som her en eller annen mening om det?
 13. Jeg legger inn denne tråden jeg svensvik. Hva synes du? https://www.fluefiskesiden.no/forum/index.php?/topic/15320-hva-er-en-rask-stang/
 14. Veldig bra svensvik. Snakk om liten serie da.Skikkelig stilig. Å få tak i en sånn skjønner jeg nå er rett og slett umulig. Jeg synes den er så utrolig kul og er imponert over måten å tenke på.
 15. Hvis denne noensinne skulle dukke opp for salg så ville samleverdien kanskje bli noe for seg selv? Lurer på hvor mange det finnes av denne versjonen.Hvem vet mer om det?
 16. Wow.Veldig bra Nobody.Var det Gøran Anderson som sørget for denne som SAGE kalte SPL Center Axis tidlig på 90 tallet? Tony startet så vidt jeg husker 1979 Med Karpens Flyfishing AB/Karpens Flugfiske & Fridtid som senere byttet navn til Loop Tackle Design. En ting å merke seg er at Lamson har et annet balansepunkt for snella.Kan det ha betydning for kasteopplevelsen mon tro?
 17. Kan det være SAGE SPL Center axis du tenker på fra 90 årene som Arctic1827 snakker om her?
 18. De fleste av dere har kanskje allerede fått det med seg,men jeg legger det inn for de som eventuellt ikke har sett det. Hva synes dere? https://www.waterworks-lamson.com/product/center-axis-rod-reel/ http://www.speypages.com/speyclave/92-spey-classifieds/198666-fs-rare-sage-center-axis-8-3-piece-0-wt-dead-mint.html https://swiftflyfishing.com/blogs/news/14973149-ari-t-hart-astrid-fly-reel-and-epic-686
 19. Jeg for min del har fått et veldig avslappet forhold til dette.Jeg har ikke kjøpt en stang eller snøre på flere år nå. Ser ikke noe som helst poeng med det,i og med at det ikke noe nevneverdig nytt som skjer. Og med nevneverdig mener jeg at det skal ha en betydlig endring,noe som gir meg en annen opplevelse enn stenger og snører fra 10 eller 20 år tilbake. Back to the future.....
 20. En annen ting er at altfor mange leser seg blinde på tallet på stanga. Utvikling er en ting,følelse,smak og behag er noe annet.
 21. Hvis det er noen tvil klikk på overskriften for å lese tråden.
×
×
 • Legg til ny...