Hopp til innhold

Tom Syversen

Medlem
 • Antall innlegg

  2 897
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

 • Days Won

  26

Tom Syversen last won the day on september 21 2017

Tom Syversen had the most liked content!

Omdømme på forumet

20 Nøytral

Profilinformasjon

 • Bosted
  Kaldbakkstubben 12 - 0951 Oslo

Siste profilvisninger

5 254 profilvisninger
 1. Tom Syversen

  Aksjon og tempo

  Jeg legger inn denne tråden jeg svensvik. Hva synes du? https://www.fluefiskesiden.no/forum/index.php?/topic/15320-hva-er-en-rask-stang/
 2. Tom Syversen

  Er fluestengene egentlig blitt "bedre" siste 25 år ??

  Veldig bra svensvik. Snakk om liten serie da.Skikkelig stilig. Å få tak i en sånn skjønner jeg nå er rett og slett umulig. Jeg synes den er så utrolig kul og er imponert over måten å tenke på.
 3. Tom Syversen

  Er fluestengene egentlig blitt "bedre" siste 25 år ??

  Hvis denne noensinne skulle dukke opp for salg så ville samleverdien kanskje bli noe for seg selv? Lurer på hvor mange det finnes av denne versjonen.Hvem vet mer om det?
 4. Tom Syversen

  Er fluestengene egentlig blitt "bedre" siste 25 år ??

  Wow.Veldig bra Nobody.Var det Gøran Anderson som sørget for denne som SAGE kalte SPL Center Axis tidlig på 90 tallet? Tony startet så vidt jeg husker 1979 Med Karpens Flyfishing AB/Karpens Flugfiske & Fridtid som senere byttet navn til Loop Tackle Design. En ting å merke seg er at Lamson har et annet balansepunkt for snella.Kan det ha betydning for kasteopplevelsen mon tro?
 5. Tom Syversen

  Er fluestengene egentlig blitt "bedre" siste 25 år ??

  Kan det være SAGE SPL Center axis du tenker på fra 90 årene som Arctic1827 snakker om her?
 6. Tom Syversen

  Er fluestengene egentlig blitt "bedre" siste 25 år ??

  De fleste av dere har kanskje allerede fått det med seg,men jeg legger det inn for de som eventuellt ikke har sett det. Hva synes dere? https://www.waterworks-lamson.com/product/center-axis-rod-reel/ http://www.speypages.com/speyclave/92-spey-classifieds/198666-fs-rare-sage-center-axis-8-3-piece-0-wt-dead-mint.html https://swiftflyfishing.com/blogs/news/14973149-ari-t-hart-astrid-fly-reel-and-epic-686
 7. Tom Syversen

  Er fluestengene egentlig blitt "bedre" siste 25 år ??

  Jeg for min del har fått et veldig avslappet forhold til dette.Jeg har ikke kjøpt en stang eller snøre på flere år nå. Ser ikke noe som helst poeng med det,i og med at det ikke noe nevneverdig nytt som skjer. Og med nevneverdig mener jeg at det skal ha en betydlig endring,noe som gir meg en annen opplevelse enn stenger og snører fra 10 eller 20 år tilbake. Back to the future.....
 8. Tom Syversen

  Er fluestengene egentlig blitt "bedre" siste 25 år ??

  På vektklassen.
 9. Tom Syversen

  Er fluestengene egentlig blitt "bedre" siste 25 år ??

  En annen ting er at altfor mange leser seg blinde på tallet på stanga. Utvikling er en ting,følelse,smak og behag er noe annet.
 10. Tom Syversen

  Er fluestengene egentlig blitt "bedre" siste 25 år ??

  Hvis det er noen tvil klikk på overskriften for å lese tråden.
 11. Tom Syversen

  Fersk Fluefisker

  Hvis du er helt fersk som du sier så meld deg på et at kastekurs først som sist. Det sparer deg for en hel del bortkastet tid.
 12. Tom Syversen

  Mens vi venter på døgn i Alta

  Det blir bare du kaster med dem også.
 13. Tom Syversen

  Kastetrening.

  Legger inn et klipp av godeste Hr.Nielsen også. Den mannen har et avsindig håndledd husker jeg Mathias Lilleheim sa til meg engang da han så Nielsen kaste.
 14. Tom Syversen

  Kastetrening.

  Hei. Fikk bare lyst til å legge inn dette gamle klippet fra år tilbake da Nielsen og jeg trente fluekasting i Hellerudhallen på vinterstid. Sitter her å ler litt når jeg ser dette klippet.Hvis du er der Nielsen,husker du dette?
 15. Tom Syversen

  Den spesielle fisken

  En episode som har plantet seg inn i mitt minne er fra et lite tjern ikke langt fra Sølenstua. Dette lille tjernet har et et veldig rikt insektliv,og jeg ble fortalt fra noen fra fiskeforeningen at de hadde satt ut noen 14cm som året etter var 28cm.Altså doblet sin lengde.Dette alene på grunn av inntak av insekter. Makan til næringsrikt vann. I de titallsårene jeg fisket der var det ikke kyter i tjernet og for alt jeg vet er det ikke det nå heller? Grunnen til at akkurat denne episoden har festet seg så godt i minnet er fordi jeg husker hvor slitsomt det var å fiske etter akkurat denne fisken som jeg hadde sett vake flere ganger. Jeg gjemte meg bak en kjempestor maurtue og dere vil ikke tro hvor mye knott og mygg som på død og liv skulle gjøre dette til et lite helvete.Virkelig et helvete uten like.Maurene var ikke borte de heller. Jeg bet tenna i sammen for ikke å avsløre meg selv bak mauertua. Kastet snøret og flua ut og satt og ventet.Et smertehelvete uten like. Bang,der satt den.Fy fader det var den peneste ørreten jeg noensinne hadde sett.Fantastiske prikker. Ikke stor,gjetter på 700-800 gram,men den hadde noen fantastiske prikker og farger. Den var den peneste ørreten jeg noensinne har sett. Nok om det,prøvde et kast til fra samme posisjon og sannelig min hatt så smalt det på en til. Den klarte å rote seg under en stokk så jeg ble nødt til å bare ryke fortommen. Det var i seg selv en opplevelse å se at den gikk rundt stokken to ganger. Hvorfor pokker gjorde den det?
×