Hopp til innhold

Tom Syversen

Medlem
 • Antall innlegg

  2 901
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

 • Days Won

  26

Tom Syversen last won the day on september 21 2017

Tom Syversen had the most liked content!

Omdømme på forumet

20 Nøytral

Profilinformasjon

 • Bosted
  Kaldbakkstubben 12 - 0951 Oslo

Siste profilvisninger

5 310 profilvisninger
 1. Tom Syversen

  Kastestil

  Hei Jan. Fikk ikke kastet noe.Tiden gikk litt for fort.Men jeg la merke til noen som hadde veldig bra bukter der inne. Jeg kjente igjen kastestilen til de jeg tenker på.Litt rart med det egentlig,men man lærer seg å legge merke til nyanser etterhvert.Litt artig egentlig,jeg sa til han jeg var sammen med at det der er garantert NN... Det viste seg å stemme.Vi så det når han snudde seg. Legger inn denne jeg.Hva synes dere? https://www.youtube.com/watch?v=y67WZuVsygU Tom.
 2. Tom Syversen

  Gjenoppstått?

  Bra Filip.
 3. Jeg har fra første stund jeg ble interessert i fluekasting og fikk høre om Steve Rajeff alltid vært sabla imponert. Steve har noen særegne stopper og ikke noen typisk 170 stil. Han har i mine øyne en stil som tiltaler meg. Dette gamle klippet viser noe av dette. Noen som her en eller annen mening om det?
 4. Tom Syversen

  Aksjon og tempo

  Jeg legger inn denne tråden jeg svensvik. Hva synes du? https://www.fluefiskesiden.no/forum/index.php?/topic/15320-hva-er-en-rask-stang/
 5. Veldig bra svensvik. Snakk om liten serie da.Skikkelig stilig. Å få tak i en sånn skjønner jeg nå er rett og slett umulig. Jeg synes den er så utrolig kul og er imponert over måten å tenke på.
 6. Hvis denne noensinne skulle dukke opp for salg så ville samleverdien kanskje bli noe for seg selv? Lurer på hvor mange det finnes av denne versjonen.Hvem vet mer om det?
 7. Wow.Veldig bra Nobody.Var det Gøran Anderson som sørget for denne som SAGE kalte SPL Center Axis tidlig på 90 tallet? Tony startet så vidt jeg husker 1979 Med Karpens Flyfishing AB/Karpens Flugfiske & Fridtid som senere byttet navn til Loop Tackle Design. En ting å merke seg er at Lamson har et annet balansepunkt for snella.Kan det ha betydning for kasteopplevelsen mon tro?
 8. Kan det være SAGE SPL Center axis du tenker på fra 90 årene som Arctic1827 snakker om her?
 9. De fleste av dere har kanskje allerede fått det med seg,men jeg legger det inn for de som eventuellt ikke har sett det. Hva synes dere? https://www.waterworks-lamson.com/product/center-axis-rod-reel/ http://www.speypages.com/speyclave/92-spey-classifieds/198666-fs-rare-sage-center-axis-8-3-piece-0-wt-dead-mint.html https://swiftflyfishing.com/blogs/news/14973149-ari-t-hart-astrid-fly-reel-and-epic-686
 10. Jeg for min del har fått et veldig avslappet forhold til dette.Jeg har ikke kjøpt en stang eller snøre på flere år nå. Ser ikke noe som helst poeng med det,i og med at det ikke noe nevneverdig nytt som skjer. Og med nevneverdig mener jeg at det skal ha en betydlig endring,noe som gir meg en annen opplevelse enn stenger og snører fra 10 eller 20 år tilbake. Back to the future.....
 11. En annen ting er at altfor mange leser seg blinde på tallet på stanga. Utvikling er en ting,følelse,smak og behag er noe annet.
 12. Hvis det er noen tvil klikk på overskriften for å lese tråden.
 13. Hvis du er helt fersk som du sier så meld deg på et at kastekurs først som sist. Det sparer deg for en hel del bortkastet tid.
×
×
 • Legg til ny...