Hopp til innhold

Tom Syversen

Medlem
 • Antall innlegg

  2 916
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

20 Nøytral

Profilinformasjon

 • Bosted
  Kaldbakkstubben 12 - 0951 Oslo

Siste profilvisninger

5 667 profilvisninger
 1. Hei. Nå skjedde det igjen.Har opplevd det noen ytterst få ganger før,men det hører til tilfeldighetene, i allfall for min del. I dette tilfellet så klarte jeg ikke å kjenne motstand i det jeg gjorde tilslag, og det på 3 kast i forskjellig retning. Var jeg for rask?Liker ikke å tro det,for dette har skjedd meg før. I det siste tilfellet så jeg tydlig halepartiet til ørreten som viste seg som det jeg trodde var et vak etter flua,men kan det være at ørreten prøver å slå etter flua. Eller er det rett og slett at den bommer?
 2. Her er litt mer info om begge liner: http://xoflyfishing.com/lines.html
 3. Taperingen på de to linene er ikke lik i det hele tatt. Å kaste med de to linene mot hverandre er som natt og dag etter min mening. En tanke som slår meg er: Hva hvis Vision hadde tatt opp produksjonen av ED igjen. Det hadde vært artig å se hvilken av de to linen som ville solgt best under forutsetning at det informeres om det.Vel,for min egen del,jeg hadde lett kjøpt 10 eller 20 liner hvis jeg viste at Vision ED lina hadde blitt tilgjengelig igjen.
 4. Takk for svar SunrayShadow. Jeg bestilte en XO i klasse 5 og har kastet med denne. Det jeg personlig ikke likte med lina er at den har større diameter på taperingen i front og belly. Dette er selfølgelig smak og behag,men jeg har aldri likt liner med den taperingen. Det krever at vi må sette større snørehastighet enn om vi hadde en line med straight eller motsatt tapering når vi har mer line utenfor stangringen.Jeg antar at tanken er å forsinke overrullingen og kunne slå over større fluer? Et lite sidesprang er at jeg har aldri forstått hvorfor Vision ED lina forsvant. Makan til line som går som en drøm gjennom lufta på grunn av sin diameter skal du lete lenge etter.
 5. Hei. Oslo Sportsfiskere har et eget ungdomskurs den 12 og 13 Juni. Send en mail til post@oslosportsfiskere.no
 6. Så absolutt Geir. Det skulle vært interessant å få vite hvilken stang som over tid er den mest solgte. Det skulle ikke forundre meg det minste om ikke SAGE ligger høyt på lista i så henseende. I tillegg til smak og behag kan nok markedsføring og påvirkning fra andre ha betydning.
 7. Siden det nå handler om smak og behag så kan vi vel si at alle stenger som en eller flere liker er en kultstang. Antallet teller ikke,men heller andektigheten og tilbedelsen og den enkeltes personlige mening.
 8. Hei. Er det noen av dere som har prøvd dette snøret? Og hvis ja,hvor fikk dere tak i det?
 9. Kan man si,at en kultstang,er en stang som i betydlig grad er en populær stang, og er et valg som som mange av oss har tatt. Ellers kalles det vel favorittstang.
 10. Snøret har nok vel så mye å si.
 11. Det er tydlig at det er noen her,og jeg for min del har tro på at det vil bli fler etterhvert. Allerede nå er jo det synlig.
 12. Jeg tror ikke det er så alfor mange som ikke ville like en SAGE XP. Jeg for min del har aldri møtt en som var negativ.Det er ikke dermed sagt at absolutt alle liker den,men makan til allround stang skal du lete lenge etter. Gjentagelser er et nøkkelord og nye navn på stang og snører dukker opp overalt.....
 13. Det høres bra ut svensvik.Og enig med deg.Det er litt opp til oss. Jeg tror at de fleste ikke er klar over at forumet er oppe og går. Manfred,jeg var også inne og sjekket med ujevne mellomrom. Og det er vel antageligvis noe et fåtall gjorde?
 14. Blir nok bedre etterhvert som Lars sier.Det er i allfall hva jeg også tror. Hvordan fikk dere greie på at det er oppe og går igjen da?
×
×
 • Legg til ny...