Hopp til innhold

sigvea

Medlem
 • Antall innlegg

  137
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om sigvea

 • Bursdag 21. des. 1996

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim
 • Favorittfiske
  Ørret/Harr i elv
 1. Skjønte meg ikke helt av senorge.nor. Finner du ut ca hvor mye det er ved Veigdalen/Vivelid? Har noen tips om fiske i disse traktene?
 2. Tenkte oss i retning vivelid..
 3. Hei godtfolk! Planlegger tur til Hardangervidda siste uka i Juni. Noen som har peiling på om all snøen og isen har gått da, regner med det? Og, er sjansene for fisk greie på denne tiden?
 4. Den går ned nå.. Under 200
 5. Ja, det glemte jeg helt av Jeg fisker mest etter ørret og harr. Mest tørt og litt nymfe.
 6. Hei alle fluefiskere! Jeg er en gutt som har fisket med flue i 2-3 år. Da kjøpte jeg et sett med stang og snelle. Stangen knakk så nå har jeg en ExP3 9' Line #5 og en Guideline Reelmaster, med et snøre som var på når jeg kjøpte. Dette snøre begynner nå å bli slitt, og begynner og bli litt svart istedefor hvitt.....Jeg føler at jeg ikke klarer å skyte ut snøret så bra nå. Har dere tips om snører som passer til stangen, eller om noen har noe liggende? :-) Kan man få gode tilbud om man kjøper snelle og snøre sammen?.. Helst ikke for dyrt, er jo en ungdom :D På forhånd takk!
 7. Da har man bestilt stæsj fra Flue.no, og er klar til å jakte ørret i sommer! :)

 8. Noen som har en update på vannstanden?
 9. Hei- Noen som har fisket ved Ljøkjel-Vormstad? Altså valdet som ligger ved Vormstad Camping? Hadde vært fint om noen hadde erfaringer..
 10. sigvea

  Veiholmen

  Okei, ser ut som det blir en tur i helga. Skal prøve Fuglevågen/Andskottet. Er det bare å prøve seg litt fram her? Ser at det er 3-4m grunt her ved Fuglevågen. Fordel med flue kanskje da.. Hvor nærme utoset kan jeg fiske? :)
 11. sigvea

  Veiholmen

  Fuglevågen fant jeg ikke på kart, men fant hinnåa. Har du tips om plasser som leverer sø litt nærmere veiholmen, feks bruene ut til veiholmen?
 12. sigvea

  Veiholmen

  Hei igjen. Blir vell en tur snart nå i vår. Noen som har tips til hvor jeg kan fiske etter sjø og flyndre osv? Og kapteinK; Prøv deg innerst inne i sundet der elva fra fuglevågsvannet renner ut? Har du kart til dette?
×
×
 • Legg til ny...