Hopp til innhold

Oddgeir

Medlem
 • Antall innlegg

  132
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Kontaktinformasjon

 • Skype-ID
  ToadZoR

Profilinformasjon

 • Favorittfiske
  Ørret, Sjøørret, Laks
 1. Hvor i tunnsjøelva fisker folk? Når jeg kjører nordover bruker jeg å stoppe for å overnatte ved tunnsjøelva, har vandra litt rundt der over E6, men ikke nedenfor. Hvor bør man prøve?
 2. Nidelva ovenfor Svean har gitt med en og annen fin ørret og mange 4hg ørret
 3. Kommer ikke foruten den nei Hadde og på laks ved to anledninger i kleivhølen i fjor, begge på frances Men det er vell for sluk å regne nesten :P
 4. Enkelt og greit så er nymfe så godt som sluk og det skal man ikke bruke :lol:
 5. Pathakorva og Sunray er de to fluene jeg har vært mest borti fisk på der...
 6. Oddgeir

  Flue.no

  Har bare gode erfaringer med Flue.no. Bestilt ett par snører, masse fluer og litt ymse stasj derfra. Alltid fått det jeg skal ha, og innen ganske kort tid. Har og alltid fått med et kjekt lite flueskrin uten ekstra kostnader.
 7. Oddgeir

  Flue.no

  Funker helt fint oss meg og. Føler at Fluefiskesiden.no har flest ørretfiskere mens Fluefiske.net har flest Laksefiskere. Så følger begge forum :)
 8. Gjedda tar sjeldent tørt da...
 9. Oddgeir

  Isfritt

  Ørret som tok tØrt på Gaustadvatnet for 2 uker siden vertfall.
 10. Hei. Tenker og ta en tur til Børgefjell i sommer. Blir nok bare en ukes tid +-. Skal fiske med flue først og fremst, men tar med slukstanga i tilleg for å kunne fiske med mark og dupp mens jeg koser meg med kaffekoppen. Noen som har en god rute jeg kan vurdere der oppe? Hvor man bør parkere og begynne å gå? Er det noen fiskbare elver eller blir det hovedsaklig å fiske i små vann? Når på sommern er det best å dra da? Håper på gode tips her:) Mvh Oddgeir
 11. Guideline Norge gir meg en ny stangtupp nå, så da har jeg plutselig 2 stenger i klasse 5 :)
 12. Okei, må kanskje vurdere nytt innkjøp av snøre da. Men RS V2'en kaster fortsatt 4Cast snøret bedre enn den gamle AWM'en gjorde. Kommer Coastal snørene i AFTM 5? Og hvordan er de å fiske med, fin presentasjon?
 13. Nei, mista den når stanga knakk. Ble slakke og flua kom løs av munnen på ørreten:/ Men var fortsatt verdt det, gjør det gjerne igjenn for den opplevelsen:)
 14. Ble en ny stang, en hvit en sådan:) Guideline LPXe RS V2 9" #5 Agdar sa det var en kastemaskin, så gleder meg til å prøve den Noen som har erfaring med den?
 15. Skal prøve å sende bilder til Guideline og forklare saken. Var ikke verdens dyreste stang da, men jeg likte den godt Hvordan er LPXe stanga i klasse 5? Er den rask eller treg eller noe midt i mellom? Har en LPXe på 10 fot i klasse 8 fra før av, men duger nok ikke til sammenligning:P
×
×
 • Legg til ny...