Hopp til innhold

Sub Imago

Medlem
 • Antall innlegg

  5
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Profilinformasjon

 • Favorittfiske
  Ørret og gjedde
 1. Hei. Jeg befinner meg på lillehammer i helga, og lurer på tips om steder her i området det er fin å fiske harr nå. Tar også i mot forslag på gode fluer til dette fisket. Takker for svar :thumbup:
 2. Hei hei. For ikke lenge siden gikk jeg til innkjøp av et speilreflekskamera. Et Canon EOS 1000d. Har ikke mye erfaring med foto, men har prøvd å ta så mye bilder som mulig, etter att jeg fikk kameraet for et par mnd siden. Nå har jeg tatt en del bilder som jeg selv er fornøyd med, og har defor lyst på kritikk fra dere så jeg kan lære mere. Desverre har jeg ikke polaroid filter, så ble litt vanskelig å få til bildene av ørreten i vannet. Hvis bildene er helt på jordet, så si det, vær ærlige:D Bildene ligger på linken som er postet litt lengere ned. Til mitt forsvar så har jeg ikke hatt budsjett til å gå til anskaffelse av nytt objektiv, likevell om det står høyt på ønskelista. Alle bildene er tatt med objektivet som fulgte med, et 18-55mm. Jeg blir glad om dere sjekker ut bildene og kommentere her inne photobucket.com_kommenter
 3. ok! Vet ikke om det er for tidlig jeg, bare prøvde der, etter att jeg leste att det var gjedde der på nettet. når foreslår du att jeg skal prøve der? er vel ikke så lenge til gytinga, da kommer de vel sigende inn der kanskje.
 4. Takker for svar Angående svartevja, var burti der en tur i går og prøvde litt, men viste ikke helt hvor jeg skulle fiske.. er det best inne i selve vika/evja, eller er det der evja møter resten av elva?
 5. Hei hei.. jeg kommer til å tilbringe en god del tid på lillehammer framover, og dermed blir det også en del fisking der i nærområdet. så jeg lurte på om noen vet om noen steder jeg kan finne gjedda på denne årstida. Kommer til å fiske nå og framover mot sommeren. så håper på å få noen gode tips:) Jeg er ganske ny på fluefiske etter gjedde, så hvis gjedda ikke tar flua, er det da noen andre killer-agn dere har å foreslå? Jeg er også en ivrig ørretfisker, så hvis dere vet om noen steder i lhmr-området hvor det er mulig å lure grov ørret, tar jeg imot forslag med en stor takk :thumbup:
×
×
 • Legg til ny...