Hopp til innhold

Shaka

Medlem
 • Antall innlegg

  46
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om Shaka

 • Bursdag 23. juni 1979

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://espensfiske.blogspot.com

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Favorittfiske
  ørret gjedde
 1. Shaka

  Gjeddefiske

  Gammal tråd dette her nå, men gir det en tjangs:) Noen som har erfaring med "clip-on" (eller hva det nå kalles) til gjeddefluer? Altså i stede får å knyte fluene til stålfortommen så er det mange som bruker en slags hurtigkobling, men jeg har ikke klart å finne ut hva folk bruker... Så da spør jeg her:) Er en smule lei av å knyte den fortommen, selv om det går ganske lett. Og det blir fort en del fluebytter i løpet av en session. Enten så fuckes fluene opp av gjeddetenner eller så byttes de ofte i rein frustrasjon:) Takker for svar! Esp1
 2. Jeg var i samme situasjon som deg i fjor, med masse ferie og pappaperm. Men med tvillinger var det ikke akkurat lett å komme seg unna for å fiske. Så i år håper jeg sesongen blir noe mer innholdsrik enn i fjor. Gratulerer!
 3. Takker for utfyllende svar! Blei ikke mindre fiskesyk av den videoen der da! Blir nok en guttetur på hytta i mai veit jeg:)
 4. Heisann! Jeg disponerer ei hytte ikke så langt unna Randselva og kommer garantert til å besøke denne i løpet av sesongen. Og som den utålmodige sjelen jeg er nå som solen skinner og snøen smelter, lurer jeg på når tørrfluesesongen vanligvis starter. Jeg ser elva åpner første mai, men med den vinteren vi har hatt i år, så vil det kanskje ta litt tid før vårflommen legger seg? Jeg leser på randselva.com at strekket ved jernbanebrua er et av de bedre, om ikke det beste, strekket for tørrflue og lurer på hvordan det er med fremkommelighet og parkering osv. Hvis det er noen lokalkjente som vil dele denne informasjon hadde jeg blitt veldig glad. Takker på forhånd for alle svar! Esp1
 5. Shaka

  Fluefiskemesse

  Grenland Sportsfiskere inviterer til fluefiskemesse i Skien Fritidspark lørdag 5. mars kl. 10:00-14:00. Mer info finnes på http://www.g-s.no/, på forsida et par scroller nedover.
 6. Sola skinner og jeghar lyst til å fiske gjedde! Funker dårlig med personalmøte i kveld da...

×
×
 • Legg til ny...