Hopp til innhold

Lucky Luke

Medlem
 • Antall innlegg

  11
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om Lucky Luke

 • Bursdag 01. des. 1992

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Favorittfiske
  Ferskvann/ørret
 1. Synes du gjorde et godt valg av snøre. Hadde dette selv. Forstyrrelsene i vannet kommer jo selvsagt på hvordan du taperer en fortom selv. For å kunne måle seg opp mot ferdigtaperte trengs det mange forskjellig diametere.Siden du er ganske i startfasen skjønner jeg at det er enkelt å kjøpe ferdig taperte, men i lengden kan dette bli ganske så dyrt!
 2. Virkelig ingen som har peiling på om dette er brukanes? Skulle da tro at det er noen som har vært borti nyere Scientic Angler snører her? :clapping:
 3. Hei. Jeg trenger et nytt flytesnøre til min #5/6 9' stang. Den kommer til å bli brukt for det meste til tørrfluefiske i elv og mindre vann, men også til litt vått; nymfe, streamer o.l der medium til lange distanser må være mulig å utføre. Har hørt mange anbefaler Scientic Angler Trout, og jeg tror jeg kommer til å gå for dette i #5. Vil denne fungere for dette formålet, og er den verdt 549,-? Jeg vet at vekt og klumplengde osv kan fungere bedre for en kasteknikk enn en annen, men er dette snøret av god kvalitet, og har dette god flyteevne samtidig som det er forholdvis langkastende? Helst ikke kom med for mange innspill av andre snører, men er det et du vet fungerer til dette formålet er det bra om det nevnes. Men helst fortell om dette jeg vurderer fungerer, først og fremst! Ønsker ikke å bli for forvirra..
 4. Hei. Jeg har fiska med flue i snaue 2 år og sliter med en billig Vangen #5/6 9'. Altså ingen skrytestang, på noen måte.. (!) men den har fungert for meg så langt. Aner ikke hvordan jeg skal beskrive stang; dvs rask, dyp aksjon osv, men jeg synes kanskje den er "bittelitt" for mjuk i tuppen. Om aksjonen er treig eller medium rask veit jeg ikke. Men.. Jeg har vurdert ny og har sett på scierra stenger på skittfiske.no, og det står mellom tre stk, alle til under 1500,-. Følgende mod. fra Scierra; matuka, HM3 og CTC. Det er klasse #5 som skal kjøpes. Hvem ville dere valgt for en rimelig fersk en som kun har prøvd en, eneste stang? Setter pris på både beskrivelse av aksjon, stivhet osv i en eler flere av de enkelte stenger, samt egne erfaringer. Jeg synes stengene har en god pris for tiden samtidig som jeg har hørt godord om scierra. Det er også en ting til, vadebukse. Jeg har aldri før eid en vadebukse og vurderer nå å kjøpe en av guideline pakkene på xxl.no. Det står mellom "inwater" bukse eller "hetch" med crosswater sko. Den ene koster 999,-, og den andre 1499,-. Hvem av disse bør jeg velge?`Har hørt at pusteevnen i "inwater" er dårlig, men jeg har ikke store forventniger uansett. Pleier sjelden å stå ute lenge om gangen uansett! Som sagt krever ikke mye, men er "hetch" verdt de ekstra 499,- ? Takker på forhånd for svar :biggrin:
 5. Så ikke svarene før nå, men vil takke for svar! Kom mange gode råd og brilleerfaringer, men tror jeg ender med å velge Guideline Boca Grande siden det følger med to sett linser. Linsene er sportman yellow og BB Cobber. Vil disse to fargene dekke det meste av lysforhold? Noen som vet?
 6. Det er nok "smaken er som baken". Jeg har ikke mye peiling på tohåndstenger, men jeg synes at du bør tenke litt på hva som kan være i veien som kan begrense kastemulighetene. Som nevnt: busker, trær og annen ulendt vegetasjon. Siden du har en 15 foter med en såpass høy klasse ville jeg satset på en litt kortere med en lavere klasse, og en annen i lavere klasse, men like lang som den du har fra før. Da har du flere muligheter :msn-wink:
 7. Hei. Er like brilleconfused som deg, egentlig , men som du kanskje vet er "Kobber/brun" allroundfargen. Denne er mørk som gjør at den demper ubehagelig og overflødig lys på dagtid. Men likevel lyser denne opp i mørket på morgen eller kvelds -fiske. Selv om den ikke lyser så mye opp som det gul gjør. Gult glass lyser opp når det er mørkt, men blir veldig ubehagelig under lyse forhold. Grått glass er om man fisker, spesielt på dagtid, når det er lyse forhold. Denne takler solskinn veldig bra, slik at farger og kontraster blir riktig. Når det gjelder den brillen du har lyst på har jeg ikke snøring. Men fisker du mest under lyse forhold: grått og under mørke forhold: gult. Vil du ikke investere i to stk er kobber en bra løsning da denne både demper og opplyser! :thumbup:
 8. Hei. Trenger noen greie polariserende solbriller. Har lyst på kobber linser og max pris er 499,-. Jeg har sett på Rapala Sportman i kobber til 399,-, men er denne verdt prisen? Noen som har erfaringer med denne? Vurderer også Guideline BocaGrande briller siden det følger med både kobber og gule linser. Har også hørt at Guideline viewfinder er bra. Noen som har peiling? Har aldri hatt slike briller før.
 9. Hei. Jeg vurderer å kjøpe min første vadebukse, men vil ikke bruke for mye penger. Jeg fant denne; http://www.gronbergsport.no/storefront.php?pid=411 . Hvordan er denne i forhold til andre vadebukser som er mye dyrere? Er det pga neopren istedenfor pustende? Er ikke neoprene noe bra? noen som har erfaring med det? Trenger hjelp her :blink:
 10. Takk for svar. Da dropper jeg denne snella. Er nemmelig pga dårlig brems at jeg ønsker å skifte ut den jeg har.
 11. Hei. Noen som har erfaring eller vet om LTS x3 (CLEAR) er en bra snelle? Er denne verdt 499 kr? Før kostet den 1499,-, men er tilbud
×
×
 • Legg til ny...