Hopp til innhold

LT.Shadow

Medlem
 • Antall innlegg

  53
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

2 Nøytral

Om LT.Shadow

 • Bursdag 09. juli 1975

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Andenes (Andøya)
 • Favorittfiske
  laks,sø

Siste profilvisninger

1 237 profilvisninger
 1. Hei! Er på jakt etter en sekk som jeg skal bruke på dagsturer langs elver. Kan fort bli 15 timer pluss. Ser helst at det er mulig å ha med en ekstra stang og at den er ok, å ha på ryggen under fisking. Er der noen som har en slik sekk og kan anbefale en for meg! Har sett litt på Osprey Kestrel 38l. og Deuter Futura 32/36l.
 2. Noen som kan vet hvilke liner eller klumper som passer til denne, eventuelt klumpvekt?
 3. LT.Shadow

  Frances

  Hei! Er det noen som vet hvor jeg kan få tak i små Frances på tube med Cone, eventuelt noen som binder disse for salg? Mvh Stein
 4. Hei! Vet ikke om du har bestemt deg for stang, men et tips er å logge deg inn på Fluefiskesiden .no. Under selges, er det en flott combo for sjøørret og laks. Eneste minuset er at det er en 8'er. Kan bli litt tøff for "vanlig" sjøørret. Men, det er en kastemaskin(Guideline Lpxe RS v2), med kanongod snelle (Danielsson l5w 6-9) og god line(Guieline coastel Fast interm.) Den selges kun for 3500,- Angående Scandic, vet jeg lite. Stanga er helt sikkert god, det har litt med hva du liker.Du kan selfølgelig kaste overhode og bruke vanlige WF liner, på begge stengene(gjelder for så vidt alle stenger). Tror ikke de er så ulik, men Zpey'n er nok litt "roligere og ikke minst et "bedre" alternativ til bare sjøørret, da #7 ikke er riktig så kraftig. Lykke til! Mvh Stein
 5. Hva med Loop Cross, selges billig nå da:)
 6. Ovenfor vakthytta er det masse fine kulper. Pakk sekken for to dager og gå en to tre timer. Da har du det som plummen:)
 7. ja, så hva det den teknikken får prøve noe rundt 20 gram og se. Takk for hjelpa. Lykke til videre i fiskeriet:)
 8. LT.Shadow

  Zpey 1108

  Hei! Har hatt en stang liggende et år, og tenkte og ta den i bruk. Angitt klumpvekt er 17,5 gram. Har prøvd med en en 16 grams og den virka veldig lett? Er det noen som har erfaring med en slik stang: zpey switch z1 1108. Skal kun brukes flyte-klump.
 9. Hei! Trenger litt hjelp når det gjelder klumpvekt. Så jeg lurer på om det er noen som har prøvd denne stanga og har noen tips:)
 10. LT.Shadow

  Skyteline

  Litt utenom emne Lurer på hvem som selger fire devil, og amnesia?
 11. LT.Shadow

  Toppdel

  Heisann Er det noen som har en gammel Loomis enhåndsstang liggende, type IMX1006. Eller en toppdel til denne? Kjøpte stanga for 20 år siden, så sjansjen er nok liten, men prøver likevel Alt er av interresse!
 12. Hei hei:)

  Takk for tips om flue og fortaum;)

  Hilsen hanj Torgeir fra Vikna;)

 13. LT.Shadow

  Sage!

  Lurte på å kjøpe en Sage TCR tohånds, skal i hovdesak brukes til speykasting. Tenkte på 12-14 fot. Noen som har prøvd, har erfaringer med Sage'n?
 14. Takk for tipset, skal sjekke den.
 15. Hei! Skal kjøpe ny bukse/hyr, og ønsker noe som er helst 100% vanntett og puster sånn noenlunde. Det skal i hovedsak brukes til jakt, men også til noen fisketurer. Hærkila har jeg dårlig erfaring med, bergans er vel ok, men pga nettingforet er den uaktuell. (svetter som en g... ) Norønna Finnskogen har vært en trofast turkamerat og er et alternativ. Er det noen som har noen tips? På forhånd takk!
×
×
 • Legg til ny...