Hopp til innhold

Champ

Medlem
 • Antall innlegg

  286
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om Champ

 • Bursdag 30. mars 1973

Kontaktinformasjon

 • Web/blogg
  http://www.fluefiskebloggen.net

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Tromsø
 • Interesser
  Fluefiske!
 1. Tørrfluelandet fra 1 til så mange det måtte komme, og Ørreteldorado
 2. Champ

  "Fisketider"

  har ikke peiling, får sjelden fisk :-) fisker når det passer meg, ikke etter når det passer fisken, sikkert derfor.
 3. Test ut Carron, helt klart min favoritt
 4. Har ikke vært utover der enda å prøvd i år. Ser jo heller ikke lyst ut med fisking i påska, melder jo bare drittvær. må se hva man får til
 5. tok denne på mandag : 3,2 kg
 6. FLOG har vært på tur, og med godt resultat med ny pers på sølvtøy, kan leses/se bilde på www.fluefiskebloggen.net blikkstille hav og god temperatur gjorde at det bare var å kose seg gjennom kvelden, Troms er flott når man ser det far godværssiden
 7. Champ

  Frog Hair

  Jeg har brukt dette over 2 sesonger nå og er veldig fornøyd. har ikke noe galt å si om disse produktene utenom at det er som alt annet..... dyrt.
 8. Joda er nok en del fluefiskere som driver C&R , men den andelen fluefiskere, slukfiskere,markfiskere og eventuelt andre som ikke gjør det blir undervurdert tror jeg.
 9. Først ser man ikke noe fisk i det hele tatt sies det, så kommer isfiskerne og tar med seg ikke unormalt 4-5 bæreposer Klart det må innføres restriksjoner i elva, C&R må snart inn i fiskereglene. Fiskerne er med på å gjøre seg selv en bjørnetjeneste, ja vi liker å gå i elva og slappe av og lete etter storfisken, men alt for mange lemper dem opp og kaster dem i fryseren. Den samme fiskeren står snart med skjegget i postkassa den dagen elva stenger pga det nesten ikke finnes fisk lengre, så begynner en 10 års lang kamp for å få fisken tilbake med uvisst resultat. Med C&R kan man fortsatt lokke fiskere til elva som betaler for seg samtidig som man ikke tar ut for mye fisk, Elva får penger, fiskerne får fiska og de fleste er glade...... utenom C&R motstanderne. Isfisket...... hvordan reguleres dette andre steder? døgnkvote er vel eneste virkemiddel da gjennutsetting kan vanskeligjøres med tanke på fiskemetode, hvis dem faktisk drar med seg hjem bæreposer med fisk er det i mine øyne sinnsykt! Garnfisket bør ende sine dager i barduelva ( og de fleste andre steder), tradisjon og matauk må vike for fiskestammen. Selv bruker jeg barduelva, fikk faktisk en av mine fineste røyer der i år http://iloapp.fiskeriket.com/blog/bloggen?ShowFile&image=1282895988.jpg Denne feite kubben av en røye ga meg en opplevelse av de gode i barduelva, forhåpentligvis svømmer den enda rundt der den ble tatt, og sluppet ut igjen etter et kjapt bilde.
 10. Champ

  Røye på film

  kan jo kanskje ble noen kule bilder under isfiske til vinteren:-)
 11. Champ

  Røye på film

  jeg hadde åla meg langs sandbanken og ut til kanten hvor jeg så vidt stakk kameraet ned i vannet, men prøvde jo å være forsiktig. men nei dem var ikke så veldig lettskremte, men jeg var forsiktig. fikk også et kult bilde som jeg synes er stilig undervannsbilde:tatt på finnmarka, catch & release bilde :-) Kvaliteten på undervannsfilm og bilder overrasker meg. Bildet er tatt med bølger i vannet, uten at jeg ser motivet og alt på auto. litt skjelving på hånda etcc, men alt i alt bra synes jeg. Liker dette kameraet bedre og bedre.
 12. Champ

  Røye på film

  fikk dette kameraet tidligere i sommer og er storfornøyd både med bilde og filmkvalitet på dette. her er en film fra min siste fisketur. NB: jeg fikk en slik som er på filmen :-) Eneste jeg har noe å sette fingeren på er lydkvaliteten ved filming, mikrofonen er oppåkameraet , og tar dermed dårlig i mot lyd forfra. andre som har dette som har gode eller dårlige erfaringer?
 13. jeg bruker også simms G3 og har bare godt å si om dem, geniale vadere. Har tidligere brukt simms L2 i mange år uten problemer, veldig fornøyd med simms sitt utstyr så langt, god kvalitet på de varene jeg har hatt i allefall
 14. Da bestemmer vi herved at Sjølaksefisket er nedlagt og glemt :-) Fra spøk til alvor.... rart at dette kommer så sent som det faktisk gjør nå.
×
×
 • Legg til ny...