Hopp til innhold

Filip

Fluefiske.net
 • Antall innlegg

  905
 • Registrerte seg

 • Sist pålogget

Omdømme på forumet

0 Nøytral

Om Filip

 • Rangering
  Teknisk ansvarlig | Fluefiske.net
 • Bursdag 08. okt. 1984

Kontaktinformasjon

 • Facebook
  filipbl
 • Twitter-ID
  Blaauw
 • Skype-ID
  Filipbl
 • Web/blogg
  http://www.fluefiske.net

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Ålgård
 • Interesser
  Fiske, foto, musikk, hund
 • Favorittfiske
  Laksefiske

Siste profilvisninger

4 545 profilvisninger
 1. Må alltid ha noen av denne i boksen, særlig i en oransje utgave, men har hatt hell med en oliven variant også.
 2. Sånn, da tror jeg ganske mange flere bilder er på plass
 3. Jeg så at Amazon hadde skrudd litt på rettighetene for serverplassen vi bruker til bilder. Det har jeg fått åpnet opp igjen. Jeg vet også at vi gikk glipp av en liten periode backup da vi flyttet alt innholdet vårt over til ny server - det er bare å beklage. Oppdatering: Jeg skal laste opp den siste backupen vår igjen - forhåpentligvis ligger det en del bilder der som ikke er kommet over enda.
 4. Hm, jeg ser at noen av de eldste bildene ikke er tilgjengelige lengre. Jeg må sjekke opp i det, men litt utover i tråden ser det ut til at bildene er på plass.
 5. Takker, er jo en av de som bare må være med i boksen til kveldsfisket
 6. Kanskje en god idé å gjøre det for å få opp aktiviteten igjen.
 7. Disse så veldig interessante ut! Ingen som kjenner til dem?
 8. Vi kommer til å holde forumet oppe, fordi det åpenbart ligger mye verdifull kunnskap i de mange trådene det er blitt gjennom årenes løp. Hvis det også viser seg å være til glede og nytte selv etter Facebooks inntog, er det jo en ekstra god grunn til å holde det i gang.
 9. Velkommen tilbake! Det er kanskje ikke så mye trøkk her som før, men forumet vil bestå. Vi har også tatt en del grep for å forhindre nedetid, som vi sleit med på slutten av fjoråret. Mer om det her: Jeg for min del kommer nok til å ferdes mest i elvene her i sørvest: Dirdal, Frafjord, Årdal, Bjerkreim, slik jeg pleier. Dirdal, som har hatt en enorm oppsving de siste årene, er min favoritt.
 10. Og bare for å være helt klar: det vil aldri bli aktuelt for oss å ta betalt for tilgang til forumet. Vi hadde tidligere en ordning hvor du kunne støtte oss med et par hundrelapper, og dermed få noen ekstra fordeler som medlem. Men det ble såpass lite brukt at vi valgte det vekk. @guru33 Jeg skjønner godt at lang nedetid går utover interessen for å bruke en tjeneste. Derfor har vi nå valgt løsninger som skal forhindre dette i størst mulig grad. Selv om ikke aktiviteten er det den en gang var, kommer vi ikke til å fjerne dette enorme arkivet - og så merker også vi at ikke alle vil på Facebook for å diskutere. Det er ikke en hemmelighet at da Facebook for alvor tok av her til lands, så flyttet diskusjonen med over dit. Det kan sikkert andre forum og nettsteder skrive under på. Likevel tror jeg at det ennå er liv laga for spesialforum som vi her sysler på med - med det som skiller oss fra dem. Om det ikke er like mange innlegg om dagen her, vil jeg påstå at kvaliteten på diskusjonene er desto høyere
 11. Hei, det er bare å beklage nedetiden som var før årsskiftet. Det er ingen hemmelighet at vi ikke er så aktive som vi en gang var, men vi har valgt å beholde forumet fordi vi tror det har en verdi fremdeles. Både fordi vi ser at det daglig er nye fluefiskeinteresserte som registrerer brukerkonto, men også fordi det meste innenfor faget er diskutert. Forumet er derfor en god kilde til kunnskap, inspirasjon, glede, kanskje latter og til og med advarsel. Tidligere hadde vi egne servere som krevde vedlikehold, og da intensiteten vår for Fluefiske.net ikke var veldig høy, ballet det også på seg med problemer på denne. Derfor har vi nå flyttet forumet til Invisions egne servere (for de som er teknisk interesserte). Her er det profesjonelle folk som gjør at at grovjobben, slik at vi unngår nedetid. Selv om kanskje forumledelsen ikke er så aktive, håper vi at forumet fremdeles brukes.
×
×
 • Legg til ny...