Hopp til innhold

Retningslinjer

 

Velkommen til forumet på Fluefiske.net!

Møt fluefiskere for å utveksle informasjon, spørsmål og ideer – og vær nettsosial.

Vi ønsker å legge til rette for bred debatt om en rekke temaer – hvor utgangspunktet for diskusjonen er fluefiske i sin bredeste betydning. Vi ønsker friske meningsutvekslinger og standpunkt – med stor takhøyde.

Vi håper at du behandler alle debattanter med respekt, også de du er uenige med. Et godt utgangspunkt er sunn fornuft og folkeskikk.
Innlegg kan leses av mange forskjellige mennesker. At det skrivende ord kan virke sterkere og annerledes enn når mennesker ser hverandre når de diskuterer. Bruk smileys for å understreke din mening.

Medlemmer
Forumet er åpent for alle registrerte medlemmer. Medlemmer som er knyttet til fluefiskebransjen skal vise dette i profilen og ikke seile under falskt flagg. Det er ingen grunn til det. Forumet er primært et møtested for fluefiskere – tenk fluefiske og ikke jobb.

Profil
Brukernavn og avatar som er en webadresse, firmanavn eller brand, kan bli underkjent, men ikke uten at vedkommende bli kontaktet av Fluefiske.net.

Velg riktig forum
Men vi rydder om du bommer :-).

Velg en tydelig trådtittel
Det bedrer søkefunksjonen og gir bedre respons.

Er det personlig?
Bruk PM eller e-post, kommuniser direkte.

Respekt
Ikke sjikaner minoriteter, andre nasjonaliteter, legninger, kjønn og religiøs tro. Diskuter sak, ikke person!
Du kan ikke skrive, laste opp, linke til, embedde eller på annen måte publisere noe som kan medføre straffeansvar, er ærekrenkende, rasistisk, truende, obskønt, pornografisk eller på annen måte er i strid med norsk lov.

Fluefiske.net har en varslingsfunksjon. Vi setter pris på om du sier i fra om du mener innlegg bryter retningslinjene.

Moderering
Er du uenig med moderering, ta det på PM eller e-post med moderator eller administrator – ikke i åpent forum.

Ansvar
Du er personlig ansvarlig for innholdet i innleggene du publiserer og vil holde Fluefiske.net skadesløs for eventuelt krav fra tredjeperson som følge av dine innlegg og meldinger.

Personangrep
Hvis du mener en annen bruker kommer med personangrep på deg, ta det opp med vedkommende direkte i en personlig melding (PM) eller e-post.

Kommersielt
Ikke link til kommersielle sider i signaturen.

Opphavsrettsregler
Ikke kopier artikler eller annet rettighetsbeskyttet materiale som er publisert i andre medier uten tillatelse fra rettighetshaveren. Du kan sitere korte utdrag med referanse til hvor innholdet er/har vært publisert og hvem som står som opphavsperson.

Kjøp og salg
Disse forumene er for private kjøp og salg. Fluefiske.net tar ikke ansvar for transaksjoner eller avtaler som gjøres mellom medlemmer.

Innlogging
Glemt passord eller problemer med å logge inn – kontakt administrator på ajb@fluefiske.net.

Fluefiske.net drives av fluefiskere for fluefiskere. Det er vår hobby, ikke jobb.