Hopp til innhold
[[Template gallery/front/view/imageFrame is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

grønn reke

ØrjanK

Har av erfaring hatt mest suksee med de mere fargerike å synlie rekevariantan, men denne luringen mistet jeg min livs SØ på, så er alltid med!

  • [[Template core/front/sharelinks/email is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
Fra albumet

Ørjans fiskebilder

  • 42 bilder
  • 0 kommentarer
  • 14 image comments

Bildeinformasjon


Recommended Comments

Hei!

Flotte fluer! Lurer på en ting. Hva er din erfaring med så lange haler på fluer? Min erfaring er at sjøørret, spesielt tildig på sesongen kan være veldig forsiktig. Da får jeg mye bedre krokings-% når jeg bruker haler på maks. 2cm.

Hilsen

FD

Del denne kommentaren


Lenke til kommentar

hei..

har aldri prøvd disse fluene me kortere haler, da har æ mange flere som har den stilen. disse var meningen med lang hale:) men kan jo være noe i det du sier, men æ har ikke opplevd nokka spesiell forskjell på disse kontra de me kortere. min erfaring er at e den i støtet tar den flua med et glafs! da vil æ jo heller si at det blir motsatt, tidlig tar den fluene kraftig (sulten å mager fisk) seinere på sesongen (mett å feit) tar den fluene kanskje litt mere forsiktig. i mitt fiske går jeg som ofest ned på fluestrl uti sesongen:)

Del denne kommentaren


Lenke til kommentar

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Legg til en kommentar

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
×
×
  • Legg til ny...