Hopp til innhold

Anita's Blogg

  • innlegg
    25
  • kommentarer
    24
  • visninger
    73 508

Når gull ikke smaker godt....

Anita

5 019 visninger

Ja ja, sånn kan det gå....

å holde på med konkurransekasting betyr oppturer og nedturer... Nå befinner jeg meg i en skikkelig nedtur og har ikke lyst til å se en enseste stang eller line i hele dag.... Høyst umulig egentlig, da jeg nettopp snudde hodet mor høyre.... Lå jo selvfølgelig en line og noen sneller på spisestuebordet.... :mad2: Mest sannsylig går det en faen i meg i løpet av dagen, og jeg begynner å tørke støv av utstyret jeg skal bruke i overhodetkastingen til NM neste helg...... :badgrin:

Jeg tror jeg har litt for høye forventninger til meg selv. Jeg tror jeg kan klare bedre enn det jeg faktisk gjør. Jeg tror at andre vet godt at jeg ikke kan klare bedre. Jeg tror jeg lever i en drøm om at jeg skal klare noe jeg tydeligvis ikke kan......

Men jeg skal ikke tro lenger.... Jeg skal KLARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Følte meg så trygg på at jeg skulle klare målene mine i går.... Jeg rotet bort alt.... 41 meter høyre og 38 meter venstre.... Skuffelsen raser i kroppen... Gjorde et tappert forsøk på å konsentrere meg der ute, men det skjer noe rart i hodet når man kaster på en bane og klokken tikker ved siden av... Stress kalles det nok... Hvorfor?? Jeg konkurrerer kun mot meg selv. Ja, der ligger det nok.. Jeg var så oppsatt på å klare målene mine at det tok overhånd tenker jeg.. Sukk.... åååååååååååååååååååå jeg vil så gjerne få det til!!!!!

Skal prøve å være fornøyd med 16`.... Hadde jo ikke noe spesielt mål annet enn å gjøre mitt beste med lite trening på baken. Fikk til et kast på 42 meter, så det får være godt nok for denne gang.

Gullene smaker ikke like godt når det kun var meg i dameklassen.... Koselig at jeg fikk medaljer uansett da :) . Men det hadde vært mye artigere hvis det hadde vært med flere damer... Selv om jeg da kanskje ikke hadde tatt gullet, så hadde det på et vis vært mer morro. Det er jo litt gøy å legge opptil flere mannfolk bak seg på lista, men kampen blir ikke helt den samme. Jeg får legge meg i hardtrening på å få rekkruttert flere damer! :P Damer der ute; bli med!! :biggrin: Jeg kan lære dere det jeg kan, så får dere finne ut resten selv... for resten har jeg ikke lært meg selv ennå... :msn-wink: ....og selv om det ikke høres ut som om jeg har det så gøy akkurat nå, så er det veldig gøy altså! Iallefall hvis dere blir med! :thumbup:

Men nå.... nå skal jeg FISKE!0 kommentarer


Recommended Comments

Ingen kommentarer å vise

Gjest
Legg til en kommentar...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
×
×
  • Legg til ny...