Hopp til innhold

Anita's Blogg

  • innlegg
    25
  • kommentarer
    24
  • visninger
    73 508

Skytelina er klar :)

Anita

5 142 visninger

Klokka er langt over leggetid.... Fire snører ligger strødd utover stuegulvet... Nye skyteliner er satt på.... Nå er det kun smøring igjen....

å nei da, la seg ikke på sofaen når en kom hjem fra det stor utland her nei. Rett ut i vannet igjen med nytt snøre, et "lappeteppe" jeg fikk av Simon, som går som et skudd :msn-wink: . Nå er det NM neste :P.

NM i 15` og 16`/18` spey går av stabelen til lørdag på Burudvann i Oslo. Spennende! Vel.... kanskje ikke sååå spennende i dameklassen :cry: ..... De andre faller fra som fluer, men jeg øyner fortsatt et håp om at Tina kommer :lol: . Har jo et mål om å gjøre et forsøk på å forsvare tittelen min fra i fjor, men det blir jo temmelig kjedelig hvis jeg allerede har den før jeg kaster.... Blir liksom ikke helt det samme det... :cry: .

Har uansett satt meg mine egne mål; slå resultatet mitt fra NM 2011. :P På 15` hadde jeg 41,5 m på høyre og 40,5 m på venstre. øyner et håp om at jeg skal klare målet her, for teknikken min nærmer seg skritt for skritt.... Sliter med bittesmå detaljer, som et par cm feil håndstilling her og der, og for mye overarm istedet for butt osv osv..... :msn-wink: . Fokus!!!!!!! Må konsentere meg skikkelig, så håper de på sidelinja kan holde munnene sine lukket, for jeg blir veldig lett distrahert.... he he. På 16` hadde jeg 42 m i NM og 44 m på kretsmesterskapet i 2011. Litt usikker om jeg klarer å slå meg selv her, for jeg har trent svært lite og det er en kjempeovergang å gå fra 15` til 16` pga aksjonen i stengene er så forskjellige.... Får håpe jeg har mulighet til å varme opp litt før det gjelder... Skal gjøre det jeg kan for å få det til iallefall :) .

Forøvring veldig koselig å få kommentarer på bloggen min, takk til dere :) . Veldig artig å komme til USA også, og treffe en amerikaner som hadde lest bloggen min! Det var over all forventning! (Hi Mike!)

Søvn er viktig for å bli en god kaster..... Natta folkens! :biggrin:1 kommentar


Recommended Comments

Gjest
Legg til en kommentar...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
×
×
  • Legg til ny...