Hopp til innhold

Anita's Blogg

  • innlegg
    25
  • kommentarer
    24
  • visninger
    73 577

11 dager til avreise.... frustrasjonen herjer...

Anita

4 063 visninger

Det har vært en tøff periode... Har forsøkt å trene inn en ny og bedre teknikk.... Fritiden har ikke hatt mange nok timer desverre...

Noe artig har det også vært da; blitt intervjuet av Kate Taylor og har hatt forbedring på lengden på 5#cupen...

http://www.rogueangels.net/ Her kan dere se intervjuet. Følte meg som en skikkelig nybegynner blant disse damene, he he :P Men det er jeg jo! :biggrin:

Ble med på 5#cupen i Tønsberg i Januar. Forøvring den eneste 5#cupen jeg blir med på i år. Kastet 27,26 meter som er en forbedring fra mitt beste i fjor på 25,23 meter. Fornøyd med det, da femmern ikke akkurat er det jeg trener mest på :wink: .

"Slush" i Kjærringvik ........................................... "Små" bølger i Kjærringvik

Så var det Spey-O-Rama da... Fy som tiden flyr fort... Den flyr raskere enn teknikken min kommer på plass, og det henger ikke helt på greip... Benytter alle mulige sjanser til å få trent nå. Ble endel turer langs kysten nedover for å finne åpent vann i januar og februar. Hadde en flott dag i Kjærringvik i februar sammen med Knut, Vidar og Børre. Ellers har det blitt mye trening i Horten. De siste ukene har vannet vært åpent her hjemme, og denne helgen har vi faktisk trent i ferskvann! Jiha! :biggrin:

Knut instruerer pappa........................................ Vidar i Horten

Lek på stranden mens matmor trener ................... Knut

Jeg må virkelig berømme min kjære trener Knut for hans utrolige utholdenhet! Kan aldri tenke meg at noen andre ville holdt ut å trene meg den siste tiden.... :blush: Alt har vært frustrende og vanskelig. Jeg har vært utrolig sliten og ordentlig sint på all denne vinden som bare er en pest og en plage når jeg Må få trent teknikk :mad2: ! Selvtillit er et fremmedord og trua på at jeg skal klare å gjennomføre en runde i SOR jeg selv er fornøyd med, har jeg mistet... Dette er hardt arbeid og dette er tøft. Ikke har jeg hatt overskudd og lyst til å skrive på bloggen, men dette er jo en del av veien min til drømmen, så jeg kan ikke legge skjul på at dette er en hard prosess.

Det største problemet jeg jobber med nå, er å ikke bruke øverste arm på innkastet på speyen. Det å dra til med øverste arm ligger rett og slett innebygget i kroppen min, og det er et svare strev å få den armen til å holdes stille mens jeg kun skal dytte til med butten..

Her ser dere hva som skjer når jeg først drar til med den øverste armen og så dytter til med butten; en stor firkantet bukt. Bukten skal være som en V..... buktene mine på venstre ligner ikke det dugg på en V.... Men jeg er en kløpper på firkantbukter, det skal jeg ha! Hi hi :msn-wink:

.........jeg må vel innrømme at det å være i en sorgprosess påvirker motet og styrken på treningen mer enn jeg hadde forestilt meg.... Brodern og jeg satte et mål for han mens han var syk og jeg var på besøk; vi skulle gå tur sammen og målet var å gå til postkassen. Det ble vår siste tur sammen.... Brosjan du klarte målet, nå må du sende ned mot og styrke til søstern.............

Dette blir nok det siste blogginnlegget før jeg hopper i det og kaster konkurranse mot de beste kvinnelige speykasterene i verden! Kryss alle fingre og tær dere har for at jeg klarer å beholde roen og kaster så godt jeg kan! :thumbup:6 kommentarer


Recommended Comments

Lykke til Anita, dette kommer du til å klare aldeles glimrende!

I fjor imponerte du oss alle med kjempeframskritt og lengder som gutta hadde store problemer med å følge!

Gleder meg til å følge med dere i SOR!

Mvh

Tom

Del denne kommentaren


Lenke til kommentar

Heia Anita.

Vi skal følge spendt med på dagene før finalen. Håper du oppdaterer bloggen etterhvert, slik at du kan "spre nervene" ut på oss som er igjen i Norge. (Nå regner jeg meg selv som groupie).

Del denne kommentaren


Lenke til kommentar

Hei Tore

Pcen blir hjemme, så du får få oppdateringer pr telefon :P. Nervene kommer du til å kjenne, for jeg kommer til å skjelve så hele verden rister ;) Ha ha

Del denne kommentaren


Lenke til kommentar

Hei igjen!

Jeg testet ut å blogge fra mobilen, og det gikk bra :). Fikk ikke lagt til kommentar, og får ikke lagt til bilder, men da kan jeg iallefall oppdatere pr blogg fra det store utland :)

Del denne kommentaren


Lenke til kommentar

Det gikk dårlig å blogge fra det store utland. Kom ikke på nett på mobilen. Tror jeg må bli litt mer moderne i den tekniske verden også ;).

Nytt innlegg kommer snart :)

Del denne kommentaren


Lenke til kommentar
Gjest
Legg til en kommentar...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
×
×
  • Legg til ny...