Hopp til innhold

Anita's Blogg

  • innlegg
    25
  • kommentarer
    24
  • visninger
    73 621

Tøffe treningsforhold...

Anita

3 239 visninger

Jeg har funnet opp et nytt ord... "Stapp-pakka"... Det er akkurat slik jeg føler meg når jeg har kledd meg for en treningsøkt i sjøen! Lag på lag, etterfulgt av en forferdelig neoprenvadebukse som er et svare strev å få både på og av seg.. Blir jo nesten utslitt bare av bekledningen.. Bevegeligheten er topp, det føles som om både ben og armer er i gips! :P Jiha!

Det er tøffe treningsforhold for tiden. I helgen var det spesielt ille... Bølger og kald vind som kunne ta motet fra enhver.. Men trene må man, så det var bare å finne seg den bukten med minst bølger og sette i gang.

Brrrrrr... Opp igjen...avklipping av fingre på vantene, inn med varmeputer til hendene, trekke topplua godt nedover øra og ut igjen...

For å unngå de verste bølgene var det bare å trene på grunnere vanndybde enn vi burde, men det var no bedre enn å ikke få vippa noe med stanga i det hele tatt.. Må jo prøve å få trent opp teknikken på venstre ordentlig. Min kjære trener pirket og pirket, mens jeg klaget og klaget på denne forferdelig "dumme" vinden som gjorde at jeg ikke klarte det ordentlig.. :msn-wink: Det er godt han er tålmodig!

Det var ikke bare jeg som frøys... jaggu frøys snella, snøret og stanga også.... og Knut! :msn-wink:0 kommentarer


Recommended Comments

Ingen kommentarer å vise

Gjest
Legg til en kommentar...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
×
×
  • Legg til ny...