Hopp til innhold

Anita's Blogg

  • innlegg
    25
  • kommentarer
    24
  • visninger
    73 621

En bra sluttspurt på konkurransesesongen

Anita

990 visninger

Siste konkurranse i 2011 er unnagjort. 4 x nordisk mester gjorde meg ingenting som en sluttspurt på sesongen. :msn-wink:

I helgen var det nordisk mesterskap i Slottsparken i Gøteborg, og jeg overrasket meg selv med resultatene mine. :shock:

Lørdag startet med presisjon og overhodet grenene. Det ble en flott solskinnsdag med mye bra kasting.

Presisjonen håpet jeg at jeg hadde funnet roen til etter Fagernes, men nå var alt tilbake til det gamle.... 27 poeng, men det holdt til en bronse da. Overraskelsen kom da jeg kastet meg til bronse i ørret lengde med 28,4 m og gull i sjøørret lengde med 35,7 m. Det var meget uventet, og det var nok ikke bare jeg som ble overrasket der :blink: . I laks lengde gikk det så som så, 45,1 m, og det holdt til sølv. Alt i alt er jeg fornøyd med første dagens konkurranser. Jeg hadde ikke trent på lenge, så jeg hadde ikke regnet med å gjøre det så bra som jeg gjorde.

Søndag var "min" dag. Nå skulle det kastes spey for harde livet. Gledet meg til å virkelig vise hva jeg kan...

Sjøørret spey var artig. Fikk til et kast på 25,2 meter som sikret gullet. Det artigste var jo å slå Knut og Jarle med 10 og 20 cm :msn-wink: . Hihi, jada min kjære Knut :wub: , jeg GNIR det inn... Men det kommer jo aldri til å skje igjen, så la meg nå få nyte det bare LITT... :P

Det ble stress når jeg rett etterpå skulle kaste 16' på brygge. Jeg trenger jo flere timers oppvarming med det tunge utstyret, og så tidlig på morgenen uten å ha spist frokost..... det var nødt til å gå galt det... Svak motvind og mye "skit" i vannet som jeg hang fast i, gjorde det heller ikke noe bedre. Endelig fikk jeg en fulltreffer...... åååååå neeeei den blåste rett over sektor... 45 meter rett vest (eller øst eller samme hva).. grrrr... Det endte opp med 38 meter, og en langsur meg.. Jeg er ikke kjent for å være så langsur, så to minutter var mer enn nok. Livet går videre. Jeg kunne ta det igjen på 15'1. :)

.......men det skulle vise seg å ikke gå til himmels det heller.... Å stå på en skeiv og vippende pall i gjørme var ikke bra for meg som bruker å flytte bena så mye under kastingen. For at jeg skal få til et bra innkast må jeg bruke kroppen som da inkluderer å flytte føtter, og å flytte føtter og ikke kunne sette foten der jeg vil, da blir jeg stiv som en stokk... og blir jeg stiv som en stokk, ja da klarer ikke jeg å kaste spey... Enden på den sorgmodige visa ble 39 m høyre og 34,5 venstre. Aldri mer spey konkurranse på dårlig underlag!!! Eller så har jeg valget om å trene på en liten firkantet, ustødig og glatt dings, og håpe jeg kan legge om teknikken litt. Jeg hadde jo lignende problem på Fagernes, så det ser ikke lyst ut for gode underlag på spey.

Gullet var i boks på begge øvelsene uansett, men gleden blir ikke så stor når jeg ikke klarer å nå mine egne mål dessverre.

Litt kan jeg jo glede meg over... Tok faktisk 4 av 7 mulige gull, ett sølv og to bronse. Jeg fikk også pokal for overall women. :thumbup:

For å ikke glemme min bedre halvdel... Knut tok sølv i presisjon med 66 poeng! Gratulerer! Han kom også til finalen i 15'1 spey, og ble tredje beste normann :clapping: Stolt av deg gutten min!

Nå skal taktikken legges om, og det skal trenes hardt til Spey-O-Rama 2012. Så da er det bare å hoppe inn i vadebuksene igjen (som forøvrig er skrubbet godt etter illeluktende gjørmevann i Slottsparken...) :)0 kommentarer


Recommended Comments

Ingen kommentarer å vise

Gjest
Legg til en kommentar...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
×
×
  • Legg til ny...