Hopp til innhold

Anita's Blogg

  • innlegg
    25
  • kommentarer
    24
  • visninger
    73 508

Litt rart å kunne kalle seg norgesmester.....

Anita

508 visninger

Ja det er litt rart å kunne kalle seg norgesmester. Jeg føler meg ikke som en norgesmester. Men jeg klarte nå målene mine om å bli det i begge spey øvelsene på NM på Fagernes. Uansett klarer jeg ikke å være helt fornøyd...

I 15'1 spey i vann kastet jeg 41,5 m på høyre og 40,5 m på venstre. Klarte målene jeg hadde på lengdene, men jeg klarer ikke å være helt fornøyd med høyre... Vet jeg kunne klart bedre. Venstre er jeg veldig fornøyd med. :)

Når det gjelder 16' ble alt bare tull... :cry: Jeg kastet 42 m.. Ikke veldig fornøyd med det gitt. Målet var 45 m. Får prøve å få det til i Gøteborg om to uker.

Lørdagen var det Guideline Cup. Med bihulebetennelse og feber vurderte jeg å ikke kaste, men jeg ble no med som listefyll... :P Det merkelige var at jeg gjorde min beste presisjonsrunde noensinne. 38 poeng. Pres har jeg alltid bare vært med på som listefyll, og aldri kastet mer enn 18 poeng ute. Men siden formen var en smule dårlig, så tror jeg at jeg klarte å beholde roen og konsentrerte meg kun om det jeg skulle. Lengdeøvelsene ble ikke bra. Var slapp som en død fisk og det ble bare svimlende å kaste i sola med feber. Men jeg ble no med da... Ørret 27 m, sjøørret 31 m og laks 39 m. Nesten litt flaut å ikke engang komme over 40 m på laks lengde.. hi hi :blush: Akk ja, får satse på at formen er bedre i Gøteborg.

Nå er høsten her.. Krysser fingre for at det er leeeeeeeeenge til isen legger seg på vannet....0 kommentarer


Recommended Comments

Ingen kommentarer å vise

Gjest
Legg til en kommentar...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
×
×
  • Legg til ny...