Hopp til innhold

Anita's Blogg

  • innlegg
    25
  • kommentarer
    24
  • visninger
    73 508

Veien går videre...

Anita

439 visninger

Ja ja, sommern er snart over, målet om å få laks er nådd, så nå er det på tide å trene litt igjen. Flere konkurranser venter framover og jeg håper å kunne klare ett eller to av de andre målene mine i løpet av høsten... Men da må det trenes... Ingenting kommer gratis.

Fra Salmon Distance NM Tønsberg

Målene (i konkurranse) jeg har satt meg for 2011:

5# Cup: 25 meter. Klarte 25,23 i konkurransen i Oslo.

Trout Distance (5# ute): 30 meter. Klarte 28,4 i konkurransen i Gøteborg.

Seatrout Distance: 35 meter. Klarte 36,6 m i konkurransen i Gøteborg.

Salmon Distance: 47 meter. Klarte 47,1 m i konkurransen i Gøteborg, og samme lengde i Tønsberg hvor jeg ble norgesmester.

Trout Spey Distance 10': 25 meter. Klarte 26,5 m i konkurransen i Gøteborg.

Salmon Spey Distance 15'1: Høyre 40 meter, venstre 35 meter. Klarte 48 m høyre og 38 m venstre i konkurransen i Gøteborg.

Salmon Spey Distance 16': 45 meter. Har ikke deltatt i konkurranse i år.

Så pr dags dato har jeg kun to mål igjen å klare dette året, og jeg har tre mulige konkurranser å delta på. Må jo innrømme at jeg er temmelig gira på å klare målene mine om å bli norgesmester og nordiskmester i spey øvelsene denne høsten også, men jeg får hard konkurranse fra et par av damene, så jeg får bare gjøre det jeg kan. :P Femmeren trener jeg svært lite på, da håndleddet ikke er helt i hundre. Hadde jo vært kult å klare målet der også, men jeg blir ikke akkurat skuffet hvis jeg ikke klarer det. :msn-wink:

Fra Seatrout Distance NM Tønsberg

På overhodet kastingen min må jeg spesielt jobbe med retningen og med dobbelttrekket på enhåndsene, samt akselerasjon. Føler jeg har null kontroll på femmer`n - klarer ikke å holde så mye snøre i lufta ennå... Får trene teknikk i hallen i vinter og se om ikke jeg til slutt skjønner hva jeg egentlig prøver på. :wink:

Fra Spey 15'1 Burudvann 2010

Treningstiden går for det meste til å trene spey nå. Må få kontroll på 15'1 igjen. Har forsøkt med forskjellige stenger og snører, og teknikken min sitter ikke godt nok til at det "går av seg selv". Har bestemt meg for en stang og ett snøre som jeg skal bruke i høst, så da er det bare å kjøre seg inn på det. Trener mye venstre, for det er der det er mest å jobbe med teknisk.

Hadde en fin treningsøkt med 16' en dag hvor Knut og jeg filmet hverandre når vi kastet. Filmen så vi på i sakte film etterpå, og Knut kommenterte i detaljer hva jeg gjorde riktig og hva jeg gjorde feil. Det var en meget effektiv læringsmetode. Følte jeg fikk noe skikkelig ut av den treningsøkten. Kommer til å jobbe mer på den måten, også under overhodetkastingen.

Anita 9.MOV

16' trening på dammen

Først ut av høstens konkurranser er GuidelineCup og NM i Spey på Fagernes den 10. og 11.september.

Intill da..... trene trene trene trene.... :)0 kommentarer


Recommended Comments

Ingen kommentarer å vise

Gjest
Legg til en kommentar...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
×
×
  • Legg til ny...