Hopp til innhold

Anita's Blogg

  • innlegg
    25
  • kommentarer
    24
  • visninger
    73 544

Skjønner man det?

Anita

451 visninger

Det er rart med det man skjønner, og plutselig så skjønner man at man faktisk ikke skjønte det allikevel fordi man først da skjønner det… Det går mange tekniske lys opp etter hvert. Noen fikser man med en gang, mens andre tar det lang tid før det virkelig begynner å lysne. Det gjelder bare å ikke gi opp. Samtidig er det godt å ha en trener som ikke gir opp samme fy hvor frustrert eleven er. ;)

I dag var en frustrerende treningsøkt i solnedgangen. Jeg prøvde å lære noe nytt, noe som var helt motsatt av det jeg tidligere hadde lært …..trodde jeg. Jeg fant bryteren til lyset til slutt, og endelig fikk jeg spent opp stangen godt på innkastet også. Teknikken min finpusses til siste spiss nå, så snart, snart håper jeg det kan sitte ordentlig. Trenger å få inn stabilitet i kastingen min. Høyre er håpefull, venstre er sakte på vei, mens snake-roll kastene er foreløpig temmelig håpløse.

Hadde min andre trening med 16 foteren i går. Det gikk bedre enn forventet, og jeg fikk inn en del gode kast. Fortsatt mye å finpusse på på teknikken der også, men det skal jeg klare. Utfordringen er vel først og fremst at stanga er tyngre og snøret er flere meter lengre, så det må kjøres inn i kroppen. Er godt i gang med det de tøffe kaller ”å pumpe jern”, så da må det jo være håp for meg også ;).0 kommentarer


Recommended Comments

Ingen kommentarer å vise

Gjest
Legg til en kommentar...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laster...
×
×
  • Legg til ny...