Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 18. des. 2017 in all areas

 1. 2 likes
  En 1. juledags flue må man ha, før dagen starter for alvor. Litt Nutria bak, rød lakket bindtråd, svenskeplast. Isbjørn med litt langt blåfarget ekorn over og påfugløyeherl med litt stæsj. Badger og noen strå Snow Runner. Oppvarmingen begynner å hjelpe ørlite.
 2. 2 likes
  Julelunsjen ble pinnebog, kålrotstappe og poteter. Dette med pinnebog var en noe tørr og ramsalt opplevelse. I kveld er det kvelden og da blir det skikkelig pinnekjøtt hvor jeg selv skal stå for alt kjøkkenarbeid som har med middagen å gjøre. -da har jeg ingen unnskyldning for at det ikke blir bra. I morgen blir det familieselskap hvor alle tar med seg et eller to fat med mat, ingen like retter så her blir det stor variasjon. Så for denne gang ønsker jeg alle fluefiskere en riktig god jul i dette året 2017
 3. 2 likes
  Da ble det litt opphold i stadig pågående oppussing, og en ny oppvarmingsrunde ble gjennomført. Men det virker nærmest som at fingrene har frosset, til tross for plussgrader ute. Nutria stjert, litt lakket bindetråd, floss og peacock dub. Mallard falsk hackle, blå badger. Snow runner med mallard oppå.
 4. 2 likes
  Når du i tillegg som meg er Lillestrømsupporter......... Neida. Dette året har levert endel bra smålaks, med noen heftige mistet også. Så blir neste år like bra er jeg lykkelig. Har trua i nord hvertfall, snittvekta og antall øker i mine elver. Deilig å se reaksjoner på strengere kvoter siste 7-8 årene
 5. 1 like
  Da ble det til tross for intens oppussing, også en nyttårsflue dette nye året. En slags grønn Undertaker med noen grønne og svarte Nutriahår, bindetråd, peacock dub med grønn rib. Undervinge av grønnfarget ekorn, mellom av påfugløyeherl og på toppen litt Snowrunner. Uråd å få et godt bilde med min gamle Iphone nå, som snøbygene strømmer på. Har snødd siden 22. juli nå.
 6. 1 like
  Lurte meg litt unna oppussingen i dag og laget mtp siste sommer hvor elveisen lå ut juni og det har snødd siden 22. juli, en tjukk og glorete en. Litt gul isbjørn, rødoransje tråd og sjartrø tinsel. Ekorn og snowrunner vinge med sjartrø Krinkle, og lang gul teal som et slags speyhackle. Håper det kan være noe ved bunnfrosset kulp.
 7. 1 like
  Antar herrene har fått med seg denne danskeoppfinnelsen? Vil tro at den striper max i strøm siden den trekkes forfra og ikke sideveis. Får lage noen for testing litt utpå sesongen.
 8. 1 like
  Førsteklasses saker dette, selv om det skjer ca på denne tiden hvert år. Helt klart en grunn til å småfeire, ikke minst fordi man begynne å telle dager igjen. Og når man gjør det, innser man at diverse ting faktisk haster!