Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 18. feb. 2018 in all areas

 1. 1 like
  Personlig er jeg tilhenger av analoge sosiale nettverk.
 2. 1 like
  Kan ikke være mere enig. Det oppleves ikke lengre mulig å være medlem av noen slags organisasjon, interessegruppe etc. uten å samtidig være være "tvangsinmeldt" i Mark Zuckerberg samfunn. Opplevder f.eks flere ganger at lokale JFF ikke lengre poster medlemsmøter, informasjonsmøter, treff osv. på hjemmesiden der slikt ihht. retningslinjer skal postes. Det postes kun på FB. Og for de av oss som ikke da får med seg begivenhetene så får man jo bare kommentaren " du får se å komma deg på facebok du og å følga med". Så er man ikke på FB så er man pr. definisjon ikke med i det virkelige liv lengre slik jeg forstår det.
 3. 1 like
  Neida, de er/var vanlige ovale monoliner, og som krevde bare en langstrekk i mai. Intermediate. Uansett må skytelinene trekkes av og kontrolleres for snurr, hakk eller andre småskader. Da må det vel bli Amnesia når den dagen kommer, vil ha skyteliner som synker og trekker synkelinene minst mulig ut av vannet. Takker igjen hjerteligst for disse gode rådene.
 4. 1 like
  Er enig med guru33. Sunset Amnesia er en veldig god skyteline, til en fantastisk pris. Har brukt den mye i 30lbs(grønn), og litt i 40lbs(rød). Den blir bedre og bedre, jo mer du bruker den, og den er slitesterk. Liker også veldig godt Sufix sin hvite i 50lbs, og det er denne som jeg har brukt mest de to siste sesongene, på tohånds-stengene.https://www.salarsport.no/produkt/fluefiske/skyteliner/sufix-shooting-line. Den "skyter" meget godt, og er slitesterk og uproblematisk i bruk. Den må ikke sammenlignes Sufix sin rosa i 35lbs, som er mye mykere. Den skyter godt den også, men den er ikke særlig slitesterk, og vaser seg ofte. Varivas Airs 47lbs, er også meget god, og "skyter" noe så inni hampen, men er ikke riktig så slitesterk som de andre to.https://www.salarsport.no/produkt/fluefiske/skyteliner/varivas-airs-skyteline-100-meter Har brukt og prøvd mange forskjellige skyteliner opp gjennom åra, men det er disse tre som har fått en fast plass i min "snøre-pose"
 5. 1 like
  Denne har nå aldri vært brukbar Helge,en av de dårligste jeg har brukt.Fikk du knute på denne så satt minnet der og det var det bare å kaste den i søppeldunken. Rio slickshooter er mye bedre en denne,Men den beste er Amnesia uten tvil.Du må prøve den Helge.. https://www.salarsport.no/produkt/fluefiske/skyteliner/amnesia-shooting-line-40-lb