All aktivitet

Denne strømmen oppdateres automatisk   

 1. Siste uke
 2. Personlig er jeg tilhenger av analoge sosiale nettverk.
 3. Prøvde i det lengste å holde meg unna denne fjesboka,Men så vel det at skulle jeg få med meg ting og tang så var det bare å bite i den sure epla å melde seg inn.
 4. Tidligere
 5. En ganske langvarig trend dette nå. Men egenarten av et slikt forum som dette kan likevel kanskje vinne til slutt? La oss tro det.
 6. Kan ikke være mere enig. Det oppleves ikke lengre mulig å være medlem av noen slags organisasjon, interessegruppe etc. uten å samtidig være være "tvangsinmeldt" i Mark Zuckerberg samfunn. Opplevder f.eks flere ganger at lokale JFF ikke lengre poster medlemsmøter, informasjonsmøter, treff osv. på hjemmesiden der slikt ihht. retningslinjer skal postes. Det postes kun på FB. Og for de av oss som ikke da får med seg begivenhetene så får man jo bare kommentaren " du får se å komma deg på facebok du og å følga med". Så er man ikke på FB så er man pr. definisjon ikke med i det virkelige liv lengre slik jeg forstår det.
 7. Ser det selges noen CND blanks på denne siden. https://www.ballisticflylines.com/product/cnd-14-8910-black-spey-blank-set/
 8. Hei! Ser denne tråden er gammel men prøver allikevel. Lurte om dere kunne hjelpe meg med tipps om hvor dere skaffet blue back blanker?
 9. Litt bra mimring fra FB. https://www.facebook.com/groups/440307056052048/permalink/1615168948565847/?comment_id=1616763248406417&notif_id=1520378603652571&notif_t=group_comment_reply&ref=notif
 10. Interessant artikkel det der, men hvor aktuelt er det for oss vanlige dødelige mosjonister. Jeg ser at godt tilpassede ski gir en bedre opplevelse av skituren, men det får man kanskje likevel - selv om skiene ikke er 100% optimalisert. Selv gikk jeg til anskaffelse at slike nymoderne felleski til bruk i preparerte spor for 2 sesonger siden. I butikken plukket de ut ski med lengde og spenn tilpasset min størrelse/vekt, og dette har fungert prikkfritt. Det er en deilig opplevelse å slippe smurning før hver tur, og renselse etter. Man trenger bare hente skia ut av boden, spenne de på og renne avgårde. Kun sporadisk vedlikehold med smurning av ski og feller for å unngå ising. Alle gamle klassiske skipar er pensjonert og henger på veggen i boden. Hvor lenge blir det til man selv henger der?
 11. Som ivrig skigåer i mange år så gleder jeg meg over godt med snø på heiene for tiden og fine flotte forhold som jeg utnytter hver eneste dag. Men sliter litt meg både smøring og riktig spenn på skia i forhold til min litt lubbne vinterkropsvekt samt svært kalde forhold for tiden og når jeg kom til å google litt om temaet smøring og ski osv. så fant jeg denne artikkelen som jeg synes beskriver noe som også godt kan gjelde fluestenger. Ei stang er ikke bare ei stang selv om den har samme benevnelsen år etter år. Små produksjonsfaktorer kan ha stor betyding på hvordan stangen fungerer, og det har jeg selv erfart og har tilogmed "like" stenger som oppleves helt ulike når man kaster med dem fordi de sansynligvis er stenger av ulike produksjonsserier. Og sånn der det også med ski ser jeg.. http://blogg.foss-sport.no/slik-plukker-vi-ut-de-beste-langrennskiene Les og lær dere og fortsatt god vinter. Men nå nærmer det seg vår straks dere :-)
 12. Fra albumet Ermin

 13. Fra albumet Ermin

 14. Fra albumet Ermin

 15. Fra albumet Ermin

 16. Fra albumet Ermin

 17. Fra albumet Ermin

 18. Fra albumet Ermin

 19. Fra albumet Ermin

 20. Fra albumet Ermin

 21. Bli med på spennende fluefisketur til vakre elver i Bosnia.

  Pakkepris per person for 6 fiskedager: Det som er inkludert i pakken er innkvartering alle dager, guiding, fiskekort, frokost, lunsj og kvelds, kjøring mellom elvene og veiledning i fluekasting for de som skulle ønske det.

  for mer info se min hjemmesiden https://www.fluefiske-paradis.no/

  maxresdefault.jpg

 22. Neida, de er/var vanlige ovale monoliner, og som krevde bare en langstrekk i mai. Intermediate. Uansett må skytelinene trekkes av og kontrolleres for snurr, hakk eller andre småskader. Da må det vel bli Amnesia når den dagen kommer, vil ha skyteliner som synker og trekker synkelinene minst mulig ut av vannet. Takker igjen hjerteligst for disse gode rådene.
 23. Er enig med deg, at det må være en sammenheng mellom ytelse, brukervennlighet, holdbarhet, og ikke minst, pris. I så måte, så utmerker jo Sunset Amnesia.seg. Det eneste lille negative jeg har å si om den, er at den er en intermediate line, og derfor synker litt, men det er ikke noe problem så lenge det er litt "drag" i elva, som holder skytelina oppe i overflaten. Der det er VELDIG lite "drag", så bruker jeg Sufix eller Varivas lina, som er flytende skyteliner. Jeg synes ikke Varivas Airs 47lbs er særlig stiv, heller forholdsvis myk. Den har noe minne, men er lett å strekke ut. Slitasjemesssig, så synes jeg ikke den er så værst. Har prøvd andre "plast"-liner som har vært mye dårligere. MEN når det er sagt, så er disse "plast"-skytelinene ikke så slitesterke, som vanlige "coata" skyteliner. Disse skytelinene er jo uansett en forbruksvare. Forstår det slik at du liker Ken Sawada flat beam skyteline, og den er jo ikke akkurat fri for "minne" og krøll, den heller. Så da er du vel vant med litt strekking av skytelina, en gang i blandt, du også?. Jeg ser det ikke som noe problem, å strekke skytelina litt før jeg begynner å fiske. Det gjør jeg med å strekke den mellom armene, når jeg "mater" ut den lengden på kastene, som jeg skal bruke. Hvis lina har ligget lenge på snella, uten å ha vært brukt, så henger jeg den fast i en busk e.l. drar den av snella og strekker den i noen sekunder, og da blir den så slett og fin, atte......... Alle "plast"-skyteliner har mer eller mindre "minne" i seg, og skal man helt unngå strekking, så må man nok satse på "coata" skyteliner. Er LTS linene du har, med "coating"?
 24. Også når det gjelder skyteliner, må være en god balanse mellom ytelse, brukervennlighet og holdbarhet, tenker jeg Varivas Airs skyter veldig bra, men men er den den ikke alt for stiv, har for mye minne og slites/skades for lett? Syns jeg. Tenker også på at linen skal fungere fra første kast, at den ikke skal ha behov for mer strekking enn den som gjøres i mai og at den ikke må vannes. Men alle disse gode tipsene er behørig lagret mtp tiden som kommer, inntil videre har jeg 4 gule LTS liggende, de varer en stund. Hvit Sufix er vel en flytende skyteline?
 25. Er enig med guru33. Sunset Amnesia er en veldig god skyteline, til en fantastisk pris. Har brukt den mye i 30lbs(grønn), og litt i 40lbs(rød). Den blir bedre og bedre, jo mer du bruker den, og den er slitesterk. Liker også veldig godt Sufix sin hvite i 50lbs, og det er denne som jeg har brukt mest de to siste sesongene, på tohånds-stengene.https://www.salarsport.no/produkt/fluefiske/skyteliner/sufix-shooting-line. Den "skyter" meget godt, og er slitesterk og uproblematisk i bruk. Den må ikke sammenlignes Sufix sin rosa i 35lbs, som er mye mykere. Den skyter godt den også, men den er ikke særlig slitesterk, og vaser seg ofte. Varivas Airs 47lbs, er også meget god, og "skyter" noe så inni hampen, men er ikke riktig så slitesterk som de andre to.https://www.salarsport.no/produkt/fluefiske/skyteliner/varivas-airs-skyteline-100-meter Har brukt og prøvd mange forskjellige skyteliner opp gjennom åra, men det er disse tre som har fått en fast plass i min "snøre-pose"
 26. OPST Lazar skyteline har ikke jeg testet,Men dyre er de også https://www.stonefly.no/produkt/flueliner/tohands-liner-og-klumper/opst-pure-skagit-lazar-40-lbs-skyteline og det er nok ingen mirakel line dette heller vil jeg tro.
 1. Last inn mer innhold