All aktivitet

Denne strømmen oppdateres automatisk   

 1. Yesterday
 2. kan være både spennende og nyttig å følge med på. http://www.altaposten.no/aptv/magasin/altaelva/2018/01/15/Her-kan-du-se-første-episode-i-serien-«Altaelva»-15906976.ece?cx_front_click=recs_front&cx_front_click_place=2&cx_front_click_articles=1
 3. Siste uke
 4. Flott "allround" flue, Svensvik. Burde være god til både stor sjøørret og laks.
 5. Man trenger vel ikke si mer https://www.fvn.no/nyheter/i/jPzm5z/Borten-Moe-reagerer-kraftig-pa-pelsdyravvikling
 6. Hvorfor kan jeg ikke lengre logge inn på forumet via mobilen, uansett hvilken "vei" jeg prøver?
 7. Hei Er det noen som får sjøørret i Stavangerområdet for tiden? Er helt ny og ute etter litt tips.
 8. Lurte meg litt unna oppussingen i dag og laget mtp siste sommer hvor elveisen lå ut juni og det har snødd siden 22. juli, en tjukk og glorete en. Litt gul isbjørn, rødoransje tråd og sjartrø tinsel. Ekorn og snowrunner vinge med sjartrø Krinkle, og lang gul teal som et slags speyhackle. Håper det kan være noe ved bunnfrosset kulp.
 9. Trodde ikke at var så ille som dette. Men det er det altså. www.altaposten.no/nyheter/2018/01/11/Ny-rapport-Lakselus-drepte-50.000-villaks-i-året-15888039.ece
 10. Selvsagt sett og skal kopieres . Har alt en 4-5 plasser i hodet der jeg ser "taket" alt !
 11. Tidligere
 12. Antar herrene har fått med seg denne danskeoppfinnelsen? Vil tro at den striper max i strøm siden den trekkes forfra og ikke sideveis. Får lage noen for testing litt utpå sesongen.
 13. Ha selv gått til anskaffelse av en av disse i 13'7" på ren anbefaling fra gutta på Lysaker Brygge. Terje og Runar stoler jeg på, men jeg må si jeg savner Svein når jeg er innom der...... Finishen er helt strøken, men så får man se til våren hvordan den oppfører seg. Jeg har kjøpt den for å ha en lett stang å bruke der min gode gamle 13' GLX Stinger ikke orker å løfte synkesnører ut av vannet. En ting jeg stusser over er at det er keramisk toppring på en slik stang; den kommer jeg til å bytte. Vektkompensjon? Tja, om et gram eller to betyr noe surrer jeg på en runde elektrikertape eller to.
 14. Da ble det til tross for intens oppussing, også en nyttårsflue dette nye året. En slags grønn Undertaker med noen grønne og svarte Nutriahår, bindetråd, peacock dub med grønn rib. Undervinge av grønnfarget ekorn, mellom av påfugløyeherl og på toppen litt Snowrunner. Uråd å få et godt bilde med min gamle Iphone nå, som snøbygene strømmer på. Har snødd siden 22. juli nå.
 15. Hej ! Tar tacksamt mot info om CND BV GT serien Aktion jämförelsevis andra premiumspön Vad väger spöna Hur är finishen Rekommenderade klumpar ? RiverDee
 16. En 1. juledags flue må man ha, før dagen starter for alvor. Litt Nutria bak, rød lakket bindtråd, svenskeplast. Isbjørn med litt langt blåfarget ekorn over og påfugløyeherl med litt stæsj. Badger og noen strå Snow Runner. Oppvarmingen begynner å hjelpe ørlite.
 17. Julelunsjen ble pinnebog, kålrotstappe og poteter. Dette med pinnebog var en noe tørr og ramsalt opplevelse. I kveld er det kvelden og da blir det skikkelig pinnekjøtt hvor jeg selv skal stå for alt kjøkkenarbeid som har med middagen å gjøre. -da har jeg ingen unnskyldning for at det ikke blir bra. I morgen blir det familieselskap hvor alle tar med seg et eller to fat med mat, ingen like retter så her blir det stor variasjon. Så for denne gang ønsker jeg alle fluefiskere en riktig god jul i dette året 2017
 18. Siden ytterligere en dag er gått, ønskes alle en riktig god jul fra Nord-Vestlandet - nasjonens beste vestkant. Og at rekordlaksen hugger et skikkelig hugg i 2018.
 19. ... som f.eks i første omgang å følge Salarens gode råd om ei aldri så lita markering av dagen, men noe dertil egnet godt i glasset. I det videre forløpet av fiskeråret 2018, vil ulike tema haste i varierende grad. Jo nærmere sommeren, jo flere ting haster - spesielt i fht å supplere/fylle opp flueboksene våre, men også den årlige vurderinga om komplettering av annet livsviktig fiskeutstyr.
 20. Førsteklasses saker dette, selv om det skjer ca på denne tiden hvert år. Helt klart en grunn til å småfeire, ikke minst fordi man begynne å telle dager igjen. Og når man gjør det, innser man at diverse ting faktisk haster!
 21. Ja, ærede medlemmer, I morgen nærmere bestemt klokka 17.28 så når sola sin sørligste deklinasjon i forhold til planeten vi bor og fisker på. Og dagene vil fra i morgen ettermiddag atter endelig bli lysere selv om man ikke merker noe til det før et godt stykke uti Januar. Dette er en stor milepæl for meg og synes godt man kan unne seg noe ekstra godt i glasset i morgen kveld for å markere denne i mine øyne store begivenhet i en ellers tåkefull, mørk og stusselig tid. Ha en fortreffelig markering av vintersolverv 2017 alle sammen.
 22. Da ble det litt opphold i stadig pågående oppussing, og en ny oppvarmingsrunde ble gjennomført. Men det virker nærmest som at fingrene har frosset, til tross for plussgrader ute. Nutria stjert, litt lakket bindetråd, floss og peacock dub. Mallard falsk hackle, blå badger. Snow runner med mallard oppå.
 23. Nytt melisdryss og 9 blå
 24. Ja nå har jeg vært igjennom med pinnekjøtt, oksefilet og lammefilet. Derfor kan jeg nå avsløre hva som sto på menyen i dag 3.søndag i advent. Det ble kokt laks fra sommerens fangst, dette grunnet at jeg i dag gjorde de forberedende grep til denne juls gravlaks der kun den midterste tykke del av laksefiletene blir benyttet til dette formål. Resterende biter ble til dagens middag samt noe kaldt pålegg til kommende dagers brødskiver. Ja nå er jeg i rute, kun en arbeidsuke igjen av dette året. Fredag avsluttes med juletallerken med ribbe, pølse og medisterkaker til lunsj.
 25. Nå er vel forhåpentligvis formen atter på plass håper jeg men om det skulle være noen trøst så sliter jeg med akkurat det samme og jeg lærer heller aldri. Julemat av den typen som beskrives her på tråden er kraftige saker og når man i tillegg sliter med å stoppe i tide så kan fort avslutningen på en slik kulinarisk nytelse bli nettopp hva du erfarer. Fråtsing er ikke bra mine herrer og er vel også en av de 7 dødsyndene :-) Men det man erfarte i fjor og årene før er jo glemt forlengst så det blir spennende å se hva som skjer med fordøyelsen under årets kommende etegilde.
 26. Dette hadde neppe noe med mat og drikke å gjøre. Heller ikke dagsformen. Det hele bunner seg nok i at du ikke hadde sett deg tid til nødvendig antall ribbe-treningsleire og -timer i november. Desember krever sitt av en mann, så nødvendige forberedelser og oppkjøring er sterkt å anbefale. Enkelte begynner så snart fiskesesongen er over.
 27. Hadde julebord med jobben sist fredag og spiste både pinnekjøtt og ribbe. Dessverre fikk jeg magesjau med oppkast og diare etter hjemkomsten fra julebordet, og elendigheta varte i 2 dager. Og for ordens skyld: jeg drakk bare en øl og to akevitter, så det var ikke grunnen. I ettertid har jeg registrert en viss avsmak for de to nevnte retter, og har selvsagt bekymringer rundt hvordan det skal gå med den tradisjonsrike julemiddagen (ribbe hos oss). Satser på at noe gammelt fra Oppland vil rette litt på dette etter hvert.
 28. Høres allsidig og avansert ut dette. Men er pinnekjøttet fra en elvedal på Nord-Vestlandet? Ellers er det neppe særlig kvalitet, frykter jeg for.
 1. Last inn mer innhold